Fame Story (26/10): Ανατροπή με την απόφαση των καθηγητών - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
famestorygreece - Instagram
famestorygreece - Instagram

Παρασκευή (27/10) σήμερα με το νέο live του Fame Story να βγαίνει στον αέρα με τον αέρα λίγο πριν από τις 21:00 με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει την είσοδο του στο πλατό, καλωσορίζοντας στη συνέχεια την κριτική επιτροπή (δείτε εδώ τα highlights από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο).

Για αρχή λοιπόν, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την απόφαση του κοινού σχετικά με τους τρίτους υποψήφιους προς αποχώρηση, καθώς κάθε φορά το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να σώσει έναν παίκτη με αυτόν σήμερα να είναι ο Τίτος.

Ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Fame Story

Αφού λοιπόν, ο Τίτος είναι ο αγαπημένος του κοινού και κερδίζει την ασυλία, στην συνέχεια ανακοινώθηκε ο τρίτος υποψήφιος, που προέκυψε από την κρίση των καθηγητών. Οι καθηγητές λοιπόν, της ακαδημίας αποφάσισαν και ο Στράτος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Fame Story

H νέα εποχή του Fame Story έχει επιστρέψει για τα καλά στο Star σε παραγωγή της Barking Well και παρουσιαστή του προγράμματος τον Νίκο Κοκλώνη (δείτε εδώ πως πηγαίνει σε τηλεθέαση το μουσικό παιχνίδι).

Να θυμίσουμε εδώ, πως από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη παρακολουθούμε επεισόδια από όσα συμβαίνουν στην ακαδημία μεταξύ των μαθητών και των δασκάλων και κάθε Παρασκευή προβάλλεται το live με τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων.

Με ρεπορτάζ της Real Life έγινε γνωστό, πως θα υπάρξει το λεγόμενο ''ψαλίδι'' στο Fame Story και αντί για 4 επεισόδια θα βλέπουμε πια 3 επεισόδια με αυτό της Τετάρτης να κόβεται και στη θέση του να μπαίνουν αρχικά ξένες ταινίες.

Η αρχική συμφωνία του καναλιού με την παραγωγή ήταν για 3 εβδομαδιαία επεισόδια, ωστόσο έγιναν 4 μόνο για τον πρώτο μήνα. Το νεότερο της υπόθεσης είναι, πως το κενό της Τετάρτης είναι πολύ πιθανό να καλυφθεί σύντομα από το νέο late night show, που θα παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη.