Φάρμα (25/10): Ένας από τους μπλε και ένα από τους πράσινους - Οι δύο μονομάχοι

Ανδρική υπόθεση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα (25/10): Ένας από τους μπλε και ένα από τους πράσινους - Οι δύο μονομάχοι

Σήμερα (25/10) παρακολουθήσαμε στη Φάρμα ένα αρκετά έντονο αγώνα ανάμεσα στους μπλε και τους πράσινους (δείτε εδώ ποια ομάδα κέρδισε). Στη συνέχεια, μετά την ήττα των πράσινων ακολούθησε η διαδικασία της υπόδειξης των πρώτων μονομάχων.

Για την ώρα λοιπόν έχουν βγει στη σέντρα οι δύο μονομάχοι, που θα αγωνιστούν ο ένας απέναντι στον άλλον στον αχυρώνα. Πιο αναλυτικά, ο ένας μονομάχος είναι από τους μπλε και ο άλλος από τους πράσινους.

Οι δύο μονομάχοι προς αποχώρηση στη Φάρμα (25/10)

Συνεπώς, μπλε μονομάχος είναι ο Γιώργος Γιανακίδης και πράσινος μονομάχος ο Γιαννούλας με τους δύο παίκτες να διεκδικούν στο εξής την παραμονή τους στο σπίτι.

«Κοίταξα στο παντελόνι μου και ήταν γεμάτο με αίματα»

Ανάμεσα στους παίκτες, που έκαναν την προσωπική τους υπέρβαση στον σημερινό αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος μάτωσε αλλά και η Νάσια, που ανέφερε, ότι η καρδιά της χτυπούσε σαν ''κουδούνα'' από την ένταση.

«Με πονάει και μεταφορικά και κυριολεκτικά η ήττα, γιατί εκείνη την ώρα κοίταξα στο παντελόνι μου και ήταν γεμάτο με αίματα. Έκοψα το δάχτυλό μου σε μια προσπάθεια να γυρίσω την πλάκα απότομα», είπε ο Αλέξανδρος Τέλλιος.