Φάρμα 23/10: Η δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση

Ποιος είναι ο νέος αρχηγός;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φάρμα 23/10: Η δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση

Άλλος ένας αγώνας για την επικράτηση ολοκληρώθηκε στη Φάρμα το βράδυ της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του STAR. Ο Χρήστος Μέξης και ο Γιώργος Τσάμης έβαλαν τα δυνατά τους. Υπήρχε μεγάλη ένταση πριν ακόμη ξεκινήσουν οι δοκιμασίες, εξαιτίας του άσχημου καβγά που προηγήθηκε (δείτε εδώ), και η ένταση αυτή μεταφέρθηκε στα αγωνίσματα, με τον Χρήστο να κινείται ύπουλα και να σπρώχνει τον αντίπαλό του και να του αναποδογυρίζει τις κάρτες για να τον βγάλει εκτός. Ο Χρήστος, λοιπόν, ο οποίος δήλωνε πως θέλει να αποχωρήσει, κέρδισε την τρίτη μάχη και "έδιωξε" τον Γιώργο Τσάμη. Στη συνέχεια εξήγησε πως παρά την επιθυμία του να αποχωρήσει, σκέφτεται να μείνει μία ακόμη μέρα για να δει πως θα πάνε τα πράγματα και έπειτα θα αποφασίσει.

Παρόλα αυτά, στο σημερινό επεισόδιο, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, παρακολουθήσαμε, πως τελικά ο Χρήστος μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε.

Η αποχώρηση του Χρήστου Μέξη από τη Φάρμα

Με δάκρυα, αλλά και με φαρμακερά βέλη πραγματοποιήθηκε η αποχώρηση του παίκτη. Ο Γιώργος Γιαννούλας φάνηκε, ότι δε στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα, αφού όπως εξομολογήθηκε και στην κάμερα δεν ήταν πολύ δεμένοι. «Αλήθεια σας λέω είναι επιλογή συνειδητή, και το κάνω για καλύτερα, μη στεναχωριέστε», είπε ο Χρήστος στους συμπαίκτες του, οι οποίοι είχαν βάλει τα κλάματα κατά την ανακοίνωσή του.

Η Έλενα Καραμβάση, η οποία είναι και η νέα αρχηγός της Γαλάζιας ομάδας, σχολίασε ως κάτι το αρκετά θετικό την αποχώρηση αυτή, αφού όπως είπε ο συγκεκριμένος παίκτης έφερε πολλές ίντριγκες και καβγάδες εντός της ομάδας. Η Πηνελόπη Ορφανουδάκη από την αντίπαλη ομάδα παρατήρησε, πως δε χαιρέτησε κανέναν από την Πράσινη Ομάδα κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού των υπολοίπων.

Η Βάσια τον ξεπροβόδισε μέχρι έξω. «Θα υπάρχει ρωγμή στο γυαλί και δεν πρόκειται να ξανά κολλήσει», τόνισε ο Χρήστος φεύγοντας.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: