Fame Story: «Καλησπέρα και καλή βραδιά» - Το τηλεφώνημα "έκπληξη" του Βασίλη Καρρά στον αέρα του STAR

«Πιτσιρίκο, είμαι εδώ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story: «Καλησπέρα και καλή βραδιά» - Το τηλεφώνημα

Ένα πολύ ενδιαφέρον και έντονο live πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή 13/10, στον αέρα του STAR για το Fame Story. Από τη μία αλλάζουν οι κανόνες (δείτε εδώ τι συμβαίνει) και από την άλλη βγαίνουν στο φως καταγγελίες για καθηγήτρια της Ακαδημίας (δείτε εδώ για την κακοποιητική συμπεριφορά της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη), οι οποίες φέρνουν σε πολύ θέση και τους κριτές, αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα.

Μέσα σε όλα αυτά, όμως, ευχάριστη νότα αποτέλεσε το τηλεφώνημα του Βασίλη Καρρά, ο οποίος χαιρέτησε το κοινό του, με την επιτροπή να του στέλνει τη στήριξή της σε αυτό τον δύσκολο αγώνα που δίνει για την υγεία του το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ πώς ήταν και τι έκανε το πρώτο βράδυ που επέστρεψε σπίτι μετά το νοσοκομείο).

Το τηλεφώνημα του Βασίλη Καρρά στο Fame Story

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο! Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ παντού. Σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία αυτή τη μικρή και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους, τίποτα παραπάνω. Τι ομορφιά είναι αυτή», είπε ο τραγουδιστής και έπειτα δήλωσε στον παρουσιαστή:

«Είμαι δίπλα σου , όπως κι εσύ», εξηγώντας πως βγάζει νέο τραγούδι και την επόμενη εβδομάδα θα το παρουσιάσει στο Fame Story.

«Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», συμπλήρωσε:

«Σε αγαπάμε πάρα πολύ, νιώθω ότι είσαι ξανά ο Βασίλης όπως τον ξέρουμε και σε νιώθουμε. Σε αγαπάω πολύ», είπε ο Ρέμος, με τον καλλιτέχνη να του απαντά: «Πιτσιρίκο, είμαι εδώ!».

Και έπειτα έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας: «Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ. Καλησπέρα και καλή βραδιά».