Φάρμα: Ο Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους παίκτες την κακοκαιρία Daniel - Μεγάλη λαχτάρα για τον Λαρισαίο Νίκο Παρλάντζα

Μίλησε με την οικογένεια του και ξέσπασε σε κλάματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα: Ο Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους παίκτες την κακοκαιρία Daniel - Μεγάλη λαχτάρα για τον Λαρισαίο Νίκο Παρλάντζα

Την Τρίτη (3/10) με ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στους παίκτες της Φάρμας έγινε γνωστή η κακοκαιρία Daniel, που σάρωσε στο πέρασμα της ιδιαίτερα την περιοχή της Μαγνησίας.

Η ανακοίνωση σόκαρε τους συμμετέχοντες αλλά πάνω από όλα τον Νίκο Παρλάντζα, που έχει καταγωγή από τον Πρόδρομο Λάρισας και μάλιστα είναι κτηνοτρόφος στο επάγγελμα με τον θεσσαλικό κάμπο να έχει υποστεί τεράστιες ζημιές.

Έτσι λοιπόν, η παραγωγή φρόντισε να έχει επικοινωνία με την οικογένειά του ο Παρλάντζας με τον ίδιο να ρωτάει αρχικά αν είναι όλοι καλά στην υγεία τους και στη συνέχεια ποια είναι η κατάσταση με τα πρόβατα, που έχουν.

Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τα καιρικά φαινόμενα στο νομό Μαγνησίας

Ο παίκτης πιέστηκε τόσο πολύ ψυχολογικά με όσα έμαθε, ξεσπώντας σε κλάματα, λέγοντας, πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει τις επόμενες ημέρες (δείτε εδώ γιατί ξέσπασε σε κλάματα ο Σπύρος Πολύζος).

Συγκίνηση με τη νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι

Συγκίνηση προκάλεσε η ιστορία της νέας παίκτριας, που μπήκε στο παιχνίδι. Ο λόγος για την Γεωργία Τσάμη, η οποία ζει στην Αθήνα και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση με ψάρια.

Ανάμεσα στα όσα είπε η παίκτρια για τον εαυτό της, ξεχωρίζει η μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού το 2019, οι χημειοθεραπείες, η ολική μαστεκτομή με την ίδια να βγαίνει νικήτρια δίνοντας το δικό της αισιόδοξο μήνυμα.