Φάρμα: ''Λύγισε'' και ξέσπασε σε κλάματα ο Σπύρος Πολύζος - «Για μένα προσωπικά είναι μια μάχη»

Ο λόγος που έπεσε η ψυχολογία του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα: ''Λύγισε'' και ξέσπασε σε κλάματα ο Σπύρος Πολύζος - «Για μένα προσωπικά είναι μια μάχη»

Η Φάρμα αποτελεί ένα ριάλιτι επιβίωσης με του συμμετέχοντες υπογράφοντας να μπουν στο παιχνίδι να έχουν αποδεχτεί, πως για όσο διάστημα παραμείνουν μέσα δε θα έχουν καμία επαφή με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Για κάποιους η συνθήκη αυτή είναι πιο εύκολη και για άλλους λιγότερο εύκολη με τον Σπύρο Πολύζο να ξεσπάσει σε κλάματα την Τρίτη (3/10), καθώς ζορίζεται πολύ με το να μην έχει καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο και όσους αγαπάει.

Δείτε επίσης: Φάρμα: «Ας φύγει αυτή τη στιγμή!» - Πισώπλατες μαχαιριές για τον Άγγελο Σουλιώτη

Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα ο Σπύρος Πολύζος στη Φάρμα

«Το να μη βλέπεις την οικογένειά σου και τον δικό σου άνθρωπο είναι πολύ δύσκολο. Το πιο δύσκολο για εμένα προσωπικά είναι όταν σταματάς να βλέπεις τον άνθρωπό σου. Σταματάς να μαθαίνεις για τον ίδιο και προπάντων σταματάς να τον ακούς. Για μένα προσωπικά είναι μια μάχη», είπε ο Σπύρος Πολύζος.

Η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε και έτσι τη Δευτέρα (2/10) προβλήθηκε το νέο επεισόδιο για τη ''Φάρμα'' με την αποχώρηση της Μαρίας από το παιχνίδι να ορίζει καινούργιο αρχηγό (δείτε εδώ ποιον έχρησε).

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες - μπλε και πράσινη - αγωνίστηκαν για την ασυλία σε ένα πολύ απαιτητικό στίβο, μέσα σε λάσπες με τους παίκτες να τρέχουν με κλειστά τα μάτια τους για να φέρουν έναν πόντο.

Η κακή οργάνωση σε συνδυασμό με τη στρατηγική, που δεν είχαν έμελλε σήμερα να στερήσει από τους πράσινους τη νίκη με αποτέλεσμα να δούμε τη μπλε ομάδα να παίρνει τη νίκη με πολύ μεγάλη διαφορά.