Fame Story highlights πρεμιέρας: Οι κριτές, οι καθηγητές, ο ρόλος του Νίνο και οι 16 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι

Όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο του μουσικού reality

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Fame Story highlights πρεμιέρας: Οι κριτές, οι καθηγητές, ο ρόλος του Νίνο και οι 16 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι

Το Fame Story επέστρεψε στην τηλεόραση έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια, με παρουσιαστή ωστόσο τον Νίκο Κοκλώνη. Έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 29/9 και η έναρξη ήταν φαντασμαγορική.

Τα highlights της πρεμιέρας του Fame Story

Οι κριτές και η έναρξη

Ο Νίκος Κοκλώνης ντυμένος στα λευκά καλησπέρισε τηλεθεατές και κοινό στο stage του Fame Story. Ελένη Φουρέιρα, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Αρσενάκος και Light απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του show, ενώ κάποιοι από τους 18 σπουδαστές που συμμετέχουν ήρθαν μέχρι κι από το εξωτερικό.

«Είναι γεγονός, Fame Story live Show. Είμαστε εδώ δεν το πιστεύω, έχω λίγο τρακ. Ερχόμαστε με φόρα και σας το υπόσχομαι θα είναι συναρπαστικό. Είμαι συγκινημένος μετά τις κορυφαίες μορφές που έχουν παρουσιάσει το Fame Story, τη Ναταλία Γερμανού, τον Αντρέα Μικρούτσικο, την Τατιάνα Στεφανίδου και τη Σοφία Αλιμπέρτη είναι συγκινητικό να είμαι ο παρουσιαστής της νέας εποχής», ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή.

Δείτε επίσης: Με διαφορετικά φρύδια και άλλα μαλλιά - Αγνώριστη η Ελένη Χατζίδου την εποχή του Fame Story

Αυτοί είναι οι καθηγητές

Διευθύντρια της σχολής είναι η τραγουδίστρια Ηρώ. Τις χορογραφίες και την κίνηση των συμμετεχόντων ανέλαβε ο χορογράφος Χάρης Κούσιος, ενώ το image making η στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Η Μαρία Σολωμού είναι καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης, ενώ τα social media θα διδάξει ο Fipster.

Από την άλλη ο Άλεξ Παναγής, ο Κύπριος τραγουδιστής είναι υπεύθυνος στο τμήμα φωνητικής, έχοντας ως vocal coaches τους τραγουδιστές Νικόλα Ραπτάκη και Στεφανία Ρίζου.

Οι εγκαταστάσεις του παιχνιδιού

Σε ζωντανή σύνδεση με το σπίτι, είδαμε τις εγκαταστάσεις του σπιτιού της Barking Well Media. Βρίσκονται στην Παιανία σε έναν χώρο 1.4000 τ.μ. Εκεί θα μένουν οι 16 παίκτες.

Δείτε επίσης: «Με την πάρτη του ασχολιόταν σε έναν καθρέφτη» - Απίστευτη αποκάλυψη για το χαρακτήρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Fame Story

Αυτός θα είναι ο ρόλος του Νίνο

Ο Νίνο βρέθηκε στην μεγάλη πρεμιέρα και on stage αποκάλυψε στον κόσμο το ρόλο που θα έχει. Συγκεκριμένα θα μπαίνει στο σπίτι μια φορά την εβδομάδα για να συζητάει με τα παιδιά τις εξελίξεις.

«Θυμάμαι την πρώτη μέρα. Τα παιδιά θα πρέπει να οραματιστούν όλη τους τη διαδρομή, τι ρούχα θα φοράνε, τι τραγούδια θα λένε» ήταν η συμβουλή του στους παίκτες.

Αυτοί είναι οι 16 σπουδαστές που μπήκαν στο σπίτι

18 διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στην σκηνή του Fame Story και τραγούδησαν αγαπημένα τους κομμάτια. Οι κριτές σχολίασαν τις εμφανίσεις τους, ωστόσο, ο κόσμος επέλεξαν ποιοι θα μπουν στο σπίτι.

Εκείνοι που δεν κατάφεραν να μπουν στο σπίτι ήταν τελικά ο Lionder και η Δήμητρα.