Σάκης Κατσούλης: Πήρε παραπάνω από 200.000 ευρώ - Το πραγματικό ποσό που κέρδισε από το Survivor All Star

Για δεύτερη φορά νικητής του ριάλιτι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Σα να ζούσαμε σε de javu! Για δεύτερη χρονιά, λοιπόν, ακούσαμε τον Γιώργο Λιανό να ζητωκραυγάζει το όνομα του Σάκη Κατσούλη και να του παραδίδει το έπαθλο του Survivor All Star. Ο νικητής του 2021, κρατά πλέον ξανά το μεγάλο βραβείο. Το βράδυ της Τρίτης 11/7, μάλιστα, το Youweekly.gr βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου και σας μετέφερε με κάθε λεπτομέρεια το τι συνέβη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το πραγματικό έπαθλο, όμως, του Survivor, πέρα από την αγάπη του κόσμου, για τους παίκτες, είναι το οικονομικό. 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως φέτος, συν δώρα όπως αυτοκίνητα, συν το τελικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Ο Σάκης Κατσούλης πήρε τα πάντα φέτος από το Survivor All Star

Ο Σάκης Κατσούλης φέτος με την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο που βάση της εβδομαδιαίας αμοιβής του φτάνει τα 135.000 ευρώ και το τελικό έπαθλο που ανέρχεται στα 100.000 ευρώ, κατάφερε να φτάσει στο σύνολο τα 235.000 ευρώ! Υπενθυμίζουμε πως έχει κερδίσει κι ένα καινούργιο αυτοκίνητο και πως η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα λάβει, επίσης, από τον Ατζούν 135.000 ευρώ...

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τον τελικό

«Πραγματικά μου έχουν τελειώσει τα λόγια. Νιώθω πανευτυχής, νιώθω γεμάτος από την αγάπη του κόσμου. Μόνο εκείνος είναι ο τελικός κριτής το έχω πει 100 φορές. Ότι μπορούσα να κάνω στους στίβους μάχης το έκανα. Από εκεί και πέρα αν ο κόσμος δεν σε στηρίξει, δεν σε αγαπήσει, δεν μπορείς σίγουρα να αποκτήσεις αυτό το έπαθλο. Πόσω μάλλον για δεύτερη φορά δείχνει πως ο κόσμος αυτό που είδε την πρώτη φορά το είδε και την δεύτερη. Δεν αλλοιώθηκα σε χαρακτήρα, έμεινα πιστός στις αρχές και στις αξίες μου και πραγματικά ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου», δήλωσε φανερά χαρούμενος.