Survivor all star: Το φετινό μεγάλο στοίχημα & το σχόλιο για τις αποβολές - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού στο μεγάλο τελικό

Αποκλειστικές δηλώσεις στο Youweekly.gr

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Το φετινό μεγάλο στοίχημα & το σχόλιο για τις αποβολές - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού στο μεγάλο τελικό

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί ο μεγάλος τελικός του Survivor all star την Τρίτη 11/7 στο άλσος του Γαλατσίου, στήθηκε μια μεγάλη γιορτή με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να συντονίζει με το δικό του μοναδικό τρόπο τη βραδιά.

Σε ένα από το διαλείμματα της ζωντανής αναμετάδοσης ο Λιανός παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και στο Youweekly.gr σχετικά με όλα όσα είδαμε φέτος και έζησε εκείνος από τη μεριά του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης: Survivor all star: Κατέφθασαν οι πρώην παίκτες στο μεγάλο τελικό - Φλογερά φορέματα και εκκεντρικές εμφανίσεις

Oι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού στο μεγάλο τελικό του Youweekly.gr

Οι απαντήσεις του πολλές και αποκαλυπτικές κάνοντας γνωστό, πως τα στοιχήματα ήταν πολλά για την παραγωγή, λαμβάνοντας υπόψιν και τις αποβολές. Τέλος ο Γιώργος Λιανός απάντησε και στο αν θα δούμε Survivor all star 2, όπως θα δείτε το βίντεο του Youweekly.gr στο Tik Tok.

Οι δηλώσεις του Λιανού λίγο πριν τον τελικό

«Φέτος καταφέραμε να εκπαιδεύσουμε παίκτες Survivor. Νομίζω ότι ήταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές, γιατί όλοι ήταν πολύ ενημερωμένοι, ήξεραν πώς πρέπει να λειτουργήσουν και νομίζω ότι τους πήρε αρκετό χρόνο για να χαλαρώσουν και να βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Είχε πολλές αναποδιές, όλες τις δυσκολίες που μπορούμε να φανταστούμε. Γράψαμε και καινούργιες σελίδες στο βιβλίο. Φτάσαμε αισίως στο τέλος μίας ωραίας και περιπετειώδους χρονιάς. Σίγουρα είναι και οι δύο ικανοί παίκτες και στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στην ικανότητα της επιβίωσης. Από εκεί και πέρα δε θα μου έκανε εντύπωση όποια άτομα και αν έβλεπα στην τελική δυάδα», είπε ο Γιώργος Λιανός.