Survivor All Star highlights 27/6: Τους «γονάτισε» όλους η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Έφυγε στα ξαφνικά ο...

Ανατροπάρα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 27/6: Τους «γονάτισε» όλους η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Έφυγε στα ξαφνικά ο...

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 27/6 επεισόδιο του Survivor All Star! Λίγο πριν την εβδομάδα ημιτελικού και τελικού η παραγωγή παίρνει απόφαση να «διώξει» ξαφνικά έναν παίκτη, κι αυτός ο παίκτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για το φετινό ριάλιτι!

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε παρακάτω όλα τα highlights του επεισοδίου... Κλάματα, φωνές, κακό... Ένα ένα έρχονται τα χτυπήματα για την Σταυρούλα!

Τι συνέβη στο χθεσινό 27/6 επεισόδιο του Survivor All Star

Ο «μοναχικός καβαλάρης»

Δύσκολα τα πράγματα στην παραλία του Survivor All Star, με την ψηφοφορία να έχει επηρεάσει αρκετά τους παίκτες. Ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να απομονωθεί αλλά για να μη νιώθει μοναξιές βρήκε παρηγοριά σε μία καρύδα. Μάλιστα, την αντιμετωπίζει ως άλλη Πυθία ρωτώντας την γιατί άλλαξαν τη ψήφο τους Μπόγδανος και Σταυρούλα.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Κατσούλης συζήτησε με τη Μαριαλένα τη στρατηγική της Σταυρούλας προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, θεωρεί πώς τον προσέγγισε για να τον πάρει με το μέρος της και να μην την ψηφίσει.

Αντ’ αυτού, η ψήφος της πήγε στην Μαριαλένα επηρεασμένη από τα λεγόμενα του Μπάρτζη.

Τα «μουτράκια» του Μπόγδανου και η συμφωνία Κατσούλη – Μπάρτζη

Ο Μπάρτζης ως πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αποφάσισε να προσεγγίσει τον Σάκη και τη Μαριαλένα και να κάνουν συμμαχία για το συμβούλιο. Όπως χαρακτηριστικά τους είπε, θα σώσει τη Μαριαλένα και θα έχει την επιλογή να πετάξει στον τάκο την Σταυρούλα. Αν και στην αρχή υπήρχε ένας δισταγμός, εν τέλει έδωσαν τα χέρια!

Ο νικητής της ημέρας

Το Youweekly.gr τα είχε πει από νωρίς και φυσικά έπεσε μέσα, καθώς για δεύτερη συνεχή φορά τη νίκη πήρε ο Σάκης Κατσούλης.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ένας ένας λοιπόν πήγαν στην κάλπη με το όνομα, που βγήκε άλλους να τους ξαφνιάζει και άλλοι να τη θεωρούν αναμενόμενη. Τα είχαμε πει εμείς από το Youweekly.gr πως από την κάλπη θα έβγαινε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Κατσούλης με την ιδιότητα του νικητή έβγαλε ως τρίτο υποψήφιο τον Ηλία Μπόγδανο.

Αποχώρησε ο Ηλίας Μπόγδανος

Με τις αλλαγές των κανόνων, ένας παίκτης έπρεπε να φύγει απευθείας. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ηλία Μπόγδανο. Το ταξίδι του τελείωσε και έφυγε 7ος από το ριάλιτι επιβίωσης!

Η Σταυρούλα έχασε το στήριγμά της και ξέσπασε σε κλάματα με αυτή την αποχώρηση.