Survivor All Star spoiler (24/6): Οι νικητές και οι χαμένοι της εβδομάδας - Ποιοι δύο παίκτες αποχαιρετούν μια για πάντα τον Άγιο Δομίνικο

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (24/6): Οι νικητές και οι χαμένοι της εβδομάδας - Ποιοι δύο παίκτες αποχαιρετούν μια για πάντα τον Άγιο Δομίνικο

Το Survivor All Star είναι σίγουρα το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό έχει φανεί από την αρχή του ριάλιτι, καθώς από την πρώτη εβδομάδα υπήρξε οικειοθελής αποχώρησε και δεν ήταν μόνο μία, ενώ ακολούθησαν και πολλές αποβολές. Τελευταία ανατροπή όμως ήταν η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, διότι ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι δύο που θα πάνε στο Γαλάτσι).

Και η κατάσταση χειροτερεύει... Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι από τις πιο σοκαριστικές μέχρι στιγμής! Μπορεί την Κυριακή 25/6 να μην έχει επεισόδιο λόγω των εκλογών, όπως από την Δευτέρα 26/6 μέχρι και την Πέμπτη 29/6 οι τηλεθεατές σίγουρα θα αποζημιωθούν.

Οι νικητές και οι χαμένοι της νέας εβδομάδας του Survivor All Star

Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας ασυλίας και ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτός που θα πάρει τη νίκη και έτσι θα βρεθεί για άλλη μία φορά χαλαρός στο συμβούλιο. Εκεί οι παίκτες θα αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον παίκτη προς αποχώρηση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δεν έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά και δεν είναι και ο πιο συμπαθής σε καμία από τις δύο ομάδες.

Την Τρίτη 27/6 θα λάβει χώρα και ο δεύτερος αγώνας και εκεί έρχεται το πρώτο σοκ! Ο Σάκης Κατσούλης θα κερδίσει ξανά και αυτό θα προκαλέσει σάλο στο συμβούλιο που θα γίνει εκ νέου. Οι διαγωνιζόμενοι θα ψηφίσουν την Σταυρούλα Χρυσαειδή για να κάνει παρέα στον Νίκο Μπάρτζη, ενώ ο νικητής, μιας που θα κερδίσει για δεύτερη φορά, θα πρέπει να αναδείξει άλλον ένα υποψήφιο και αυτός θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Το ίδιο βράδυ θα ακολουθήσει και η πρώτη αποχώρηση της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος από τους τρεις θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο).

Σάκης Κατσούλης

Την Τετάρτη 28/6 - θα βαρεθείτε να το ακούτε - ο Σάκης Κατσούλης θα κερδίσει και την τρίτη ασυλία και αφού η ψηφοφορία ξεκινά από την αρχή, στον τάκο θα βγει ο Νίκος Μπάρτζης.

Και αν νομίζετε ότι το καλό τελειώνει εδώ, κάνετε λάθος. Την Πέμπτη 29/6 - κι όμως - δεν θα κερδίσει ο Σάκης, αλλά ο Μάριος Πρίαμος και αν θέλετε να μάθετε ποιος θα αποχωρήσει, δείτε εδώ.