Survivor All Star: «Θα τα πούμε όλα» - Το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Ασημακόπουλου μετά την αποχώρηση

Σε λίγες ώρες θα βρίσκεται στην Ελλάδα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Θα τα πούμε όλα» - Το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Ασημακόπουλου μετά την αποχώρηση

Πριν από λίγες ημέρες παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου από το Survivor All Star και μέχρι και σήμερα, Κυριακή 11/6 που θα προβληθεί το νέο επεισόδιο (δείτε εδώ το trailer), δεν είχε πιάσει το κινητό στο χέρι του και δεν υπήρχε επικοινωνία.

Παρόλα αυτά, επειδή βρίσκεται λίγες ώρες πριν φτάσει στην Ελλάδα, πήρε το τηλέφωνό του πίσω και έτσι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει το πρώτο μήνυμα προς το κοινό που τον παρακολουθούσε και τον στήριζε όλο αυτό το διάστημα.

Το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Ασημακόπουλου μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

«Γειά σας! Μετά από έξι μήνες είμαι εδώ στο αεροδρόμιο στην Πούντα Κάνα. Επιστρέφω στα πάτρια εδάφη, στην Ελλαδάρα μας, στην οικογένειά μου, στους ανθρώπους που με αγαπάνε. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα, για τα μηνύματά σας, τη στήριξη! Σας λατρεύω. Σε λίγες ώρες θα είμαι πίσω, όποτε θα τα πούμε όλα. Σας αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Spoiler (11/6): Κάποιος θα έχει πρόβλημα - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα

Μπορεί να μπήκε στην τελική 10άδα του Survivor All Star, όμως πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε και ήδη έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα. Το κοινό έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνον, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νίκο Μπάρτζη και όπως φάνηκε, τα άλλα δύο αγόρια έχουν περισσότερους φαν έξω από το ριάλιτι.

Είναι ένας παίκτης ο οποίος ψηφίστηκε πολλές φορές μέχρι τώρα, χωρίς να του αξίζει πολλές από αυτές, διότι ήταν πολύ καλός αγωνιστικά και έφερνε αρκετούς πόντους στην ομάδα του, αλλά τα περιθώρια έχουν στενέψει για όλους και κανείς δεν θα την γλιτώσει μέχρι το τέλος (δείτε εδώ πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός).

Ακόμη κι αν παρεξηγήθηκε ή αν στεναχωρήθηκε, τίποτα από όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο δεν έχει καμία σημασία πλέον για εκείνον, διότι επιστρέφει στους ανθρώπους του και στην κανονικότητα, με γεμάτο πορτοφόλι.

Αφού πέρασαν 4 περίπου μήνες στο εξωτικό νησί, ο επιχειρηματίας κατάφερε να συγκεντρώσει ένα τεράστιο ποσό που ξεπερνάει ακόμη και το έπαθλο που θα αποκτήσει ο νικητής του Survivor. Ο τραπεζικός του λογαριασμός, δηλαδή, θα φτάσει τις 110.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα!