My Style Rocks: «Τα δείχνει όλα» - "Κόλαφος" η παρατήρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Ειρήνη Καζάκη

Το look της απασχόλησε πολύ...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Τα δείχνει όλα» -

Πρωταγωνίστρια ήταν στο σημερινό (24/5) επεισόδιο του My Style Rocks η Ειρήνη Καζάκη, καθώς το look που επέλεξε για να παρουσιάσει στις συμπαίκτριές της και στους κριτές, δεν φάνηκε να ενθουσιάζει ιδιαίτερα κανέναν από τους παραπάνω και αμέσως της εξήγησαν γιατί.

Το γεγονός πως επέλεξε τα λάθος κομμάτια για τον σωματότυπό της είναι ένας από τους βασικούς λόγους, ωστόσο το ότι όλα ήταν πολύ μικρά και στενά πάνω της με αποτέλεσμα να φαίνονται όλα, όπως της είπε η Όλγα Κοτλίδα, ήταν και αυτό που προκάλεσε τις τόσο χαμηλές βαθμολογίες.

Διαβάστε επίσης: Αποχώρησε η Νικόλ - «Με συγχωρείτε...»

Πρωταγωνίστρια του My Style Rocks σήμερα (24/5) η Ειρήνη Καζάκη

«Ένα! Ένα, γιατί δεν δίνεται άλλος βαθμός από τον ένα σε αυτό το look. Λοιπόν, αρχικά το κλάμερ, τι φάση; Αυτό το φοράνε όχι οι καλοντυμένες σερβιτόρες. Εγώ όταν το βλέπω λέω "Άρα δεν είχε χρόνο να φτιάξει τα μαλλιά της". Εσένα ο σωματότυπος σου είναι αχλάδι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τονίσεις λίγο τους ώμους σου για να έρθει σε μια ισορροπία και σε μια συμμετρία η φιγούρα σου. Ας πούμε, αν ήθελες να κρατήσεις αυτό το γιλέκο εγώ θα έλεγα πως πρέπει να το πάρεις αρχικά σε μεγαλύτερο νούμερο, γιατί τραβάνε τα κουμπιά. Πες όμως ότι το ξεσφίγγουμε, εγώ θα έβαζα μάλλον κάτι ψηλόμεσο για να μην φαίνεται και πολύ κοντό.

Τώρα είναι σαν να έχει κοπεί ένα πολύ μικρό και στενό τοπάκι κάτω και κάτω στην περιφέρεια σου, που είναι πιο μεγάλη, έχω μια άλλη ζώνη που την κάνει το σορτς. Δεν είναι ότι δεν κολακεύει, αλλά δεν του δίνει κάτι παραπάνω στιλιστικά. Σε κολακεύει γιατί είναι φουλ σφιχτό πάνω σου και τα δείχνει όλα», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα στην συμπαίκτριά της.

Διαβάστε επίσης: «Ότι χειρότερο έχει περάσει σε αυτό το παιχνίδι! Είσαι απαράδεκτη» - Πυρ και μανία ο Κουδουνάρης κατά της Χριστιάνας Κατσιέρη

Όταν έφτασε, μάλιστα, η στιγμή των κριτών, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της έκανε μία παρατήρηση, η οποία την άφησε άφωνη: «Ειρήνη μου, όταν είσαι εδώ απέναντί μας και σου μιλάει ο Δημήτρης και ο Στέλιος, έχει πλάκα όταν με κοιτάς με ένα ύφος σα να λες "Τα λέω καλά;" όταν τους απαντάς. Λογικά φαίνομαι όταν μιλάμε και εγώ είμαι σαν από άλλο επεισόδιο γιατί είναι σα να σου απαντάω».