Survivor All Star trailer 24/5: Αποχωρούν έξαλλοι όλοι οι μπλε κατά την διάρκεια του αγώνα - Αποβάλλεται παίκτης!

Σφαγή στο αποψινό επεισόδιο μετά τα χθεσινά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 24/5: Αποχωρούν έξαλλοι όλοι οι μπλε κατά την διάρκεια του αγώνα - Αποβάλλεται παίκτης!

Ο κακός χαμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο με πρωταγωνιστή φυσικά τον Τάκη Καραγκούνια. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε όλη του την ομάδα, να είναι απηυδισμένη με την συμπεριφορά και τον τρόπο του με αποκορύφωμα το περιστατικό που συνέβη με τον Νίκο Μπάρτζη κατά την διάρκεια του run τους. Η παραγωγή αποφάσισε να τους απομακρύνει από τον χώρο του αγωνίσματος μέχρι να ηρεμίσουν τα πνεύματα αλλά... στο αποψινό επεισόδιο θα δοθεί μεγάλη συνέχεια, μια συνέχεια που θα αναγκάσει την παραγωγή να προβεί σε πιο ακραίες αποφάσεις!

Σύμφωνα με τα όσα φαίνεται στο trailer που μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω, κατά την διάρκεια του αγώνα για την δεύτερη ασυλία (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει) ο Τάκης θα έρθει σε ένταση με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και η παραγωγή προσπαθώντας να αποτρέψει τα χειρότερα θα τον αποβάλλει, όχι από το παιχνίδι, αλλά από το αγώνισμα και το έπαθλο της Πέμπτης λογικά (δείτε εδώ ποιος θα κερδίσει το ταξίδι στη Νέα Υόρκη).

Παράξενα πράγματα... Έχουμε δει παίκτες να διώχνονται από τον Άγιο Δομίνικο για... λιγότερο κακές πράξεις. Μήπως υπάρχει μια πιο «ευγενική» μεταχείριση της παραγωγής προς το πρόσωπο του Τάκη; Για όλα πάντως υπάρχει ένας λόγος...

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star