Από όλα είχε για ακόμη μια φορά το επεισόδιο του Masterchef 7 που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 24/2, στο τέλος του οποίου αποχώρησε ακόμα ένας παίκτης.
Τα 24/2 highlights του Masterchef 7
«Κουράζομαι να τον βλέπω, είναι σκατόψυχος» – Πυρ και μανία η Στέλλα για τον Παύλο
Το MasterChef 7 ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 24/2 στο κανάλι του STAR και οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας συγκεντρώθηκαν μπροστά στους κριτές για να ακούσουν τις βαθμολογίες των πιάτων τους από την (23/2) δοκιμασία (δείτε εδώ την επεισοδιακή επιστροφή του Πάνου Ιωαννίδη στο ριάλιτι).
Πριν ξεκινήσουν όμως να μιλούν, παρατηρήθηκε πως ο Πορφύρης φαινόταν αγουροξυπνημένος και με δυσκολία κρατούσε τα μάτια του ανοιχτά. Έτσι, τον ρώτησαν τι συμβαίνει, με τον ίδιο να απαντά φυσικά με χιούμορ, ανεβάζοντας τη διάθεση όλων.
«Μάτι σίγουρα είναι. Κάθε μέρα ματιάζομαι. Μάλλον το γυναικείο φύλο!», είπε με χαμόγελο ο ίδιος στην επιτροπή.
Δεν συνεχίστηκε, όμως, στο ίδιο κλίμα η βραδιά. Αντιθέτως, η Στέλλα Κατσέ αποφάσισε να “κράξει” για τα καλά τον Παύλο στην κάμερα του παιχνιδιού και δεν δίστασε να τον “καρφώσει” για κάθε του κίνηση στην μαγειρική δοκιμασία που έζησαν ως ομάδα.
«Ο Παύλος μόνο γκρίνια είναι και κοιτάζει μόνο να βγάζει την ουρά του απ’ έξω. Κατ’ αρχάς θα ήθελε να είναι στη μπλε ομάδα γιατί εκεί είναι η παρέα του και για την μπλε ομάδα μιλάω για τον Παναγιώτη, τον Άγγελο, τον Μότο και εν μέρει τον Θοδωρή. Είναι σαν να είναι οι… μάγειρες και εμείς! Δηλαδή αυτοί και τα τσουτσέκια! Εμείς είμαστε τα τσουτσέκια. Έχουν αυτό το ύφος και γενικά ο Παύλος έχει και πολύ άσχημη συμπεριφορά και στο σπίτι», είπε αρχικά.
Και συμπλήρωσε: «Είναι πάρα πολύ νευρικός, με πολύ κακό τρόπο. Ο Ηλίας είναι πιο συγκρατημένος μάλλον γιατί γνωρίζει και το παιχνίδι καλύτερα. Τώρα, ο Παναγιώτης είναι μια μιζέρια από μόνος του. Ξυπνάει το πρωί και σέρνεται όλη μέρα. Δηλαδή κουράζομαι να τον βλέπω. Ο Παύλος είναι σκατόψυχος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για αυτόν».

Και δεν είναι η πρώτη φορά που μιλά έτσι, καθώς μία ημέρα πριν η ίδια ανέφερε: «Από τότε που ήρθε ο Ηλίας, ο Παύλος απομακρύνθηκε και άρχισε να βγάζει έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Εγώ προσωπικά άρχισα να μην γουστάρω καθόλου την παρέα μαζί του όταν τον ψήφισαν η Πωλίνα και ο Γιάννης και ήμουν μπροστά όταν έβγαλε επίθεση. Θεωρώ, επίσης, ότι ο Παύλος είναι σεξιστής και μισογύνης».
«Είναι ηλίθι@ η κοπέλα, θέλω να της ρίξω μπουνιά» – Ασύλληπτο “κράξιμο” από την Μαρία για την…
Η κόκκινη ομάδα του MasterChef 7 έχασε στην τελευταία δοκιμασία από τους μπλε και έτσι οι δεύτεροι έπρεπε να αποφασίσουν σε ποιον αντίπαλο παίκτη θα δώσουν ασυλία, όπως συμβαίνει κάθε φορά. Η Πωλίνα ήταν εκείνη που είπε το όνομα εν τέλει, ακόμη κι αν δεν συμφωνούσαν όλοι οι συμπαίκτες της και η απόφαση αυτή φαίνεται πως εκνεύρισε ιδιαίτερα την Μαρία.
Μιλώντας στην κάμερα του STAR, λοιπόν, η τελευταία, έφτασε στο σημείο μέχρι και να βρίζει την αντίπαλό της, διότι θεώρησε πως δεν το σκέφτηκε καθόλου καλά, τονίζοντας πως ήταν μία απόφαση που βγήκε λόγω φόβου και όχι με αντικειμενικά κριτήρια.
Διαβάστε επίσης: «Προσπαθώ να μάθω στην σύντροφό μου να…» – Η εξομολόγηση του Πάνου Ιωαννίδη για την μητέρα του παιδιού του
«Θα δώσω την ασυλία για τον Αλέξανδρο γιατί έχει κάνει το καλύτερο πιάτο, μαζί με την Μαρία και νομίζω ότι η ασυλία πρέπει να πάει στον άνθρωπο που κάνει το καλύτερο πιάτο», ήταν τα λόγια της Πωλίνας που σαν αρχηγός της νικήτριας ομάδας, της μπλε, είχε τη δυνατότητα να δώσει ασυλία σε κάποιον παίκτη της αντίθετης ομάδας.
«Πετάξατε λοιπόν την ασυλία. Καλά είναι ηλίθια η κοπέλα, θέλω να της ρίξω μπουνιά», είπε τότε η Μαρία.
Και συμπλήρωσε με ένταση η 25χρονη: «Απλά ήθελα να αρχίσω να γελάω με τα χάλια τους! Εντάξει, είναι… Δεν πάνε καλά τα παιδιά! Είναι σαν να πέταξαν την ασυλία στα σκουπίδια! Με ποια λογική να ψηφίζεις να δώσεις ασυλία στο καλύτερο πιάτο; Φοβούνται ότι εμείς θα ψηφίζαμε τον Αλέξανδρο; Είμαστε σαν και αυτούς, νομίζουν;».
Με μάτια βουρκωμένα – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 7 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Παρασκευής 24/2 και δεν έκλεισε πολύ όμορφα για όλους, αφού ένας παίκτης δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι. Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε την δοκιμασία με τους μπλε στο προηγούμενο επεισόδιο, επομένως οι παίκτες αυτού του γκρουπ έπρεπε να διαλέξουν ποιους τρεις θα βγάλουν στον τάκο.
Ο Αντώνης ήταν αυτός που σώθηκε Αλέξανδρος είναι αυτός που σώθηκε, διότι οι αντίπαλοι του έδωσαν ασυλία, με την Πωλίνα να λέει: «Θα δώσω την ασυλία για τον Αλέξανδρο γιατί έχει κάνει το καλύτερο πιάτο, μαζί με την Μαρία και νομίζω ότι η ασυλία πρέπει να πάει στον άνθρωπο που κάνει το καλύτερο πιάτο», κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Μαρία η οποία δήλωσε εκνευρισμένη: «Πετάξατε λοιπόν την ασυλία. Καλά είναι ηλίθια η κοπέλα, θέλω να της ρίξω μπουνιά».
Και συμπλήρωσε με ένταση η 25χρονη: «Απλά ήθελα να αρχίσω να γελάω με τα χάλια τους! Εντάξει, είναι… Δεν πάνε καλά τα παιδιά! Είναι σαν να πέταξαν την ασυλία στα σκουπίδια! Με ποια λογική να ψηφίζεις να δώσεις ασυλία στο καλύτερο πιάτο; Φοβούνται ότι εμείς θα ψηφίζαμε τον Αλέξανδρο; Είμαστε σαν και αυτούς, νομίζουν;».
Παρά τις εντάσεις, όμως, που δημιουργήθηκαν, μάχη για την επικράτησή τους έδωσαν ο Γιώργος Πορφύρης, ο Γιάννης Χατζίνας και η Γιώτα, οι οποίοι επιλέχθηκαν ύστερα από την ψηφοφορία.
Ο Γιώργος Πορφύρης ήταν ο πρώτος που κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αφού το πιάτο του, σύμφωνα και με τους τρεις κριτές και τον καλεσμένο τους, ήταν το καλύτερο από όλα, αφήνοντας πίσω τον Γιάννη και την Γιώτα. Δυστυχώς, μόνο ένας μπορεί να πάρει την θέση και η επιτροπή δεν χαρίστηκε καθόλου, επομένως το πρόσωπο που κατάφερε να παραμείνει, έχοντας μία δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι είναι η Γιώτα. Ο Γιάννης είναι εκείνος που αποχώρησε.


">
">
">
">
">
">
">