Το βράδυ της Πέμπτης 9/6 η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ Survivor, ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου και τα συναισθήματα του κοινού ήταν ανάμεικτα! Το πρωί της Παρασκευής 10/6, η ίδια μέσα από δηλώσεις που προβλήθηκαν στο Love it, απάντησε και αποκάλυψε μεταξύ άλλων για την διαβίωσή της εκεί αλλά και για τη σχέση της με τον Μαρτίκα.
Η εξομολόγηση της Βρισηίδας Ανδριώτου
«Μου λείπει πάρα πολύ το σανίδι, δεν ήμουν από τα άτομα που μάζευε τσόχες, ήθελα σανίδι. Δεν το περίμενα, γιατί δεν ένιωθα ότι έχει έρθει η ώρα μου γιατί είχα αρχίσει να ανεβαίνω και αγωνιστικά και ο στόχος μου ήταν να φτάσω στο ατομικό. Έπαθα σοκ», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.
Και συνέχισε: «Το Survivor δεν είναι επιβίωση από τις κακουχίες και από το φαΐ αλλά επιβίωση από τους ανθρώπους. Δέχτηκε πολύ πόλεμο αλλά δεν περίμεναν ότι θα αντέξω. Είμαι έντονος χαρακτήρα και αυθόρμητη. Γκρίνιαζα γιατί είχα κούραση, το σώμα μου δεν άντεχε και είχα τα γυναικολογικά μου».
Ενώ για τον Σπύρο Μαρτίκα ανέφερε…
«Είμαι μια κοπέλα πολύ της σχέσης. Όλοι οι σύντροφοι που είχα με πρόσεχαν, με είχαν σαν πριγκίπισσά. Αυτό με γοήτευε. Ο Σπύρος είδα ξαφνικά να με προσέχει πάρα πολύ. Να μου πλύνει τα πόδια, να με σκουπίσει, να μου πλύνει τα ρούχα, να μου δώσει το φαΐ του… Είναι ο πιο καθαρός Survivor.
Στον Σπύρο με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι ένας άντρας δεν είναι παιδάκι. Με πρόσεχε πάρα πολύ. Στην ένωση που τον είδα περιποιημένο και αυτός εμένα, με πλησίασε να χορέψουμε και γενικά ήρθαμε πολύ κοντά. Μετά τον τσακωμό με τον Σπύρο δύο μέρες δεν ήθελε να βλέπει ο ένας τον άλλο, αλλά μετά ξεκίνησαν ξανά τα βλέμματα, το πάθος δεν έσβησε.
Ο Σπύρος μου έλεγε πολλά πίσω από τις κάμερες. Εκείνος δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει πίσω σε εμένα. Αυτός ήθελε να γυρίσει πίσω. Είμαι σίγουρη ότι τον νοιάζει που έφυγα. Τώρα τελευταία ήμασταν λίγο κρυφά, από την ομάδα. Απομακρυνόμασταν λίγο.
Το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία. Είμαι από τις γυναίκες που θα άλλαζα πόλη για τον άντρα μου, ειδικά αν συνέβαινε κάτι σοβαρό. Θα φανεί τι θα γίνει με τον Σπύρο όταν θα βγούμε από το παιχνίδι».


">
">
">
">
">
">
">