Survivor 5: Η Μαίη "τα έβαλε" με την Βρισηίδα και η Ασημίνα "τα πήρε" στο κρανίο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Η Μαίη

Λίγο πριν λήξει ο σημερινός (9/6) αγώνας του Survivor 5, η Ασημίνα και η Μαίη, η οποία προηγουμένως "πέταξε" τα υπονοούμενα της για το ειδύλλιο του νησιού, βρέθηκαν σε μία περίεργη στιγμή κατά την οποία η δεύτερη αναρωτήθηκε για την κατάσταση της Βρισηίδας και η πρώτη ενοχλήθηκε. Πιο συγκεκριμένα, η Μαίη σκέφτηκε πως γίνεται να χοροπηδάει τόσο έντονα η Βρισηίδα, εφόσον την πονάει το γόνατό της και γι' αυτό έμεινε και εκτός "μάχης".

Η παίκτρια των μπλε θέλησε να υπερασπιστεί το μοντέλο και ξεκίνησε να λέει πως δεν έχουν να ασχοληθούν με τίποτα άλλο και γι' αυτό κάθεται και λέει τέτοια πράγματα η αντίπαλη. Η διαμάχη δεν συνεχίστηκε και όλοι τους προχώρησαν στην κανονική ροή του παιχνιδιού.

Το έντονο περιστατικό ανάμεσα σε Μαίη και Ασημίνα στο Survivor 5

«Ό,τι γουστάρουμε θα...» - Αδιανόητη ένταση ανάμεσα σε Άρη και Τάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα

Ο αγώνας ξεκίνησε για τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας του Survivor 5. Αν και γνωρίζουμε ήδη ποιο χρώμα θα χαρεί την νίκη, οι ίδιοι παλεύουν για να την κατακτήσουν και πολλές φορές φτάνουν στα όριά τους. Έτσι, λοιπόν, αφού τελείωσε το run της Σταυρούλας ενάντια στην Ασημίνα, δημιουργήθηκε μία ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους.

Ο Τάλα και ο "φίλος" του ο Άρης Σοϊλέδης άρχισαν να φωνάζουν μεταξύ τους για το ποιος μιλάει σωστά και ποιος όχι, ενώ ο ποδοσφαιριστής φώναζε επιδεικτικά πως θα κάνουν ό,τι θέλουν και θα λένε ό,τι θέλουν. Ο αντίπαλός του, τότε, του απάντησε πως το ίδιο ισχύει και για εκείνους.