Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε να γίνονται να χύνεται αρκετό δάκρυ από τα μάτια των παικτών της μπλε και της κόκκινης ομάδας. Οι εντάσεις με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ έχει γίνει κάτι σύνηθες πια, κυρίως με τον Τάκη Καραγκούνια, που βιώνει ένα τεράστιο πένθος.

Η μπλε ομάδα κατάφερε τελικά να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι ήρθε λίγο πιο κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα στην Ελλάδα.

Tα Highlights του Survivor 5 την Τρίτη 5/4

Απαρηγόρητος ο Εμμανουήλ – «Έχω φάει πάρα πολύ μπούλινγκ»

Μπορεί να ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 ωστόσο οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος καθώς μετά από τα “καρφιά” των συμπαικτών του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φάνηκε να είναι απαρηγόρητος με αφορμή την συμπεριφορά που δέχεται τις τελευταίες ημέρες

Ο παίκτης στην ομάδα των Μπλε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει “κλέψει” τις εντυπώσεις καθώς ολοένα και περισσότερο απασχολεί με όλα όσα λέει. Έτσι λοιπόν, θέλησε να ανοίξει την καρδιά του στην Βρισηίδα και να αναφέρει χαρακτηριστικά πως: « Έχω φάει πάρα πολύ μπούλινγκ, πάρα πολύ hate».

Άγριος καβγάς Μαρτίκα – Εμμανουήλ! «Ηλίθιε, κοίτα εκεί μούρη»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι πλέον ένας από τους παίκτες όπου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα καθώς τόσο οι συμπαίκτες του όσο και οι χρήστες του Twitter δεν διστάζουν να αναφέρουν ότι κάποιες κινήσεις του είναι αρκετά ενοχλητικές. 

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγο στο  5/4 επεισόδιο του Survivor 5 τον είδαμε να αναφέρει χαρακτηριστικά πως έχει δεχτεί μπούλινγκ ωστόσο όπως φάνηκε δεν αποφεύγει με τίποτα τις εντάσεις μιας και τσακώθηκε έντονα με τον Σπύρο Μαρτίκα. Τι συνέβη αυτή τη φορά άραγε; 

“Λύγισε” η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου on camera για τον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά

Στο επεισόδιο 5/4 του Survivor 5 οι καβγάδες δεν έχουν για άλλη μια φορά τέλος καθώς στο προσκήνιο ήρθε και πάλι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τον Σπύρο Μαρτίκα όπου μεταξύ άλλων ακούστηκαν σφοδρές βρισιές. 

Από την άλλη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου “άνοιξε” την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε καθώς αποκάλυψε πως ο πατέρας της είχε εθισμό με τα ναρκωτικά. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν μου πιστεύει ότι είμαι ένα άτομα το οποίο μεγάλωσε βασιλικά.

Η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα σε μία οικογένεια πολύ φτωχή. Αλλάζαμε συνεχώς σπίτι λόγω οικονομικών προβλημάτων και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στη Δράμα, από όπου κατάγεται η μητέρα μου.

Ενώ είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, ενώ εκείνος ήταν σχεδόν πάντα απόν και λόγο της δουλειάς του και λόγο του εθισμού του στα ναρκωτικά. Έχω δει και έχω βιώσει καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ξεχάσει εύκολα».

Σοκάρει με την εξομολόγησή του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Σκότωσαν τον πατέρα μου και τέσσερις μέρες μετά…»

Το Survivor 5 είναι το παιχνίδι των ανατροπών ωστόσο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μέσα σε λίγες ημέρες έχει καταφέρει να ανατρέψει τα πάντα καθώς οι ισορροπίες στην παραλία της ομάδας μπλε έχει αλλάξει για τα καλά μιας και πριν από λίγο τον είδαμε να τσακώνεται άσχημα με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ωστόσο, ο γνωστός make up artist αποφάσισε να κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Ο ίδιος “άνοιξε” την καρδιά του και ανέφερε πως: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο στην Κρήτη αφού η μαμά μου είχε πάει στην κηδεία του πατέρα μου, 15 χρονών η μητέρα μου και 19 ο μπαμπάς μου.

Ήταν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και επέστρεφε από την προπόνηση και κάποιος τον σκότωσε και η μαμά μου έγκυος σε εμένα και τον αδερφό μου πήγε στην κηδεία τους. Τέσσερις μέρες μετά μας γέννησε μαζί με τον δίδυμο αδερφό μου και μεγαλώσαμε πάρα πολύ φτωχά σε ένα πολύ φτωχό σπίτι. Μας έφερνε η γειτονιά φαγητό γιατί η μάνα μου δούλευε καθαρίστρια».

 Εκτός εαυτού ο Καραγκούνιας με τον Εμμανουήλ – «Δεν σεβάστηκες το πένθος μου»

Λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor 5, η ατμόσφαιρα μύρισε μπαρούτι καθώς οι παίκτες της μπλε ομάδας έχουν φτάσει στα όριά τους με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος ανέφερε σε συζήτηση ότι κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα για την απώλεια του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια. 

Ο παίκτης πήρε τον λόγο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθε όλη η ομάδα μέσα στη θάλασσα, έκλαιγα και ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα εκείνη τη στιγμή είχα τρελαθεί. Ήρθε ο Άρης με τον επίδεσμό στο χέρι και με πήρε αγκαλιά, όλοι ήρθαν δίπλα μου, εκτός από τον Κωνσταντίνο, που έκανε ηλιοθεραπεία.

Άσε με να μιλήσω ρε, ως εδώ. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, είναι αναίσθητος. Δεν ήρθε καν, ήρθε μόνο την ώρα του φαγητού για να φάει από τα ψάρια που έπιασα εγώ. Τα παιδιά προσφέρθηκαν να κάνουν την κηδεία του πατέρα μου και εκείνος (ο Κωνσταντίνος) έκανε ηλιοθεραπεία! Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι απάνθρωπος και το λέω με όλο τον σεβασμό. Μη μιλάς μωρέ!»

 Η ανακοίνωση του Λιανού έφερε δάκρυα στα μάτια της Ασημίνας και του Κατσαούνη

Ως γνωστόν οι τσακωμοί δεν έχουν τέλος στον Άγιο Δομίνικο καθώς οι συνθήκες είναι αντίξοες για όλους τους παίκτες του Survivor 5 ωστόσο αρκετές φορές τους έχουμε δει να συγκινούνται. Πιο συγκεκριμένα, το  αγώνισμα θα είναι αρκετά δύσκολο τόσο σε θέμα ψυχολογίας όσο και σε θέμα σωματικής αντοχής. 

Μάλιστα, οι Κόκκινοι έχουν έναν λόγο παραπάνω για να ριχτούν στη μάχη με μεγαλύτερο δυναμισμό καθώς ο Γιώργος Λιανός είπε σε δύο από τους παίκτες πως αν κερδίσουν οι Κόκκινοι, θα μιλήσουν με τις γιαγιάδες τους.

Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Γιώργο Κατσαούνη που όπως ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής, τους περιμένει ηχητικό μήνυμα από τις γιαγιάδες τους. Η γιαγιά Ασήμω της Ασημίνας και η γιαγιά Ελένη του Γιώργου που τον κυνηγούσε μικρό για να μην κάνει σκανταλιές θα είναι εκείνες με τις οποίες θα μιλήσουν σε περίπτωση που κερδίσουν το έπαθλο.

 Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας;

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο 5/4 επεισόδιο του Survivor 5 Μπλε και Κόκκινοι, οι οποίοι έπαιξαν με νύχια και με δόντια προκειμένου να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως ήταν λογικό, και οι 2 ομάδες συγκινήθηκαν λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Τελικά, το παιχνίδι τελείωσε με τους Μπλε να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.