Survivor 4 Spoiler (1/6): Αυτός ο παίκτης παίρνει την ασυλία

Έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Spoiler (1/6): Αυτός ο παίκτης παίρνει την ασυλία

Δύσκολα τα πράγματα τις τελευταίες μέρες με το Survivor 4. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάνει τα πάντα για να αποφύγει μία νέα διαρροή την ώρα που τα νούμερα τηλεθέασης πάνε από το κακό στο χειρότερο. Παρόλα αυτά κάτι καταφέραμε να σας εξασφαλίσουμε και σήμερα.

Ο κλοιός έχει στενέψει για τα καλά. Οι παίκτες που έχουν μείνει είναι 8 και ήδη από τη χθεσινή νίκη της Καρολίνας στο αγώνισμα ασυλίας προέκυψαν δύο υποψήφιοι, ο Σάκης και ο Τριαντάφυλλος. Σήμερα, ανάλογα το ποιος θα κερδίσει την ασυλία θα δούμε άλλους δύο.

Τόσο δύσκολα είναι πλέον τα πράγματα για τον Τούρκο παραγωγό που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει το σημερινό trailer, κάτι που φυσικά δεν έχει συμβεί ποτέ από τη μέρα που ξεκίνησε το ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτός ο παίκτης παίρνει την ατομική ασυλία στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4

Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο αλλά κι αυτός που συνήθως μας μεταφέρει τις πληροφορίες του ανενόχλητα μας τα μάσησε λίγο. Ο Ατζούν έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ανθρώπων της παραγωγής και όλοι επιλέγουν να κρατήσουν σιγή ιχθύος.

Τον πιέσαμε λίγο και κάτι μας είπε. Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες λοιπόν, ο παίκτης που θα καταφέρει να εξασφαλίσει για τον εαυτό του την ασυλία δεν θα είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είναι βέβαια ήδη υποψήφιος αλλά θα έχει στα χέρια του τη δυνατότητα να δώσει έναν ακόμα συμπαίκτη του.

Επειδή ακόμα οι πληροφορίες μας δεν είναι επιβεβαιωμένες, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr για να σας δώσουμε το επίσημο spoiler για τον νικητή της ατομικής ασυλίας.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram