Την Τετάρτη 13/8 η εκπομπή «Καλοκαιρινό ραντεβού» ρίχνει αυλαία με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να πηγαίνουν διακοπές (δείτε πως τα πάει η εκπομπή σε τηλεθέαση) μέχρι να επιστρέψουν και πάλι στο OPENtv ώστε να παρουσιάσουν την εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Μυστήριο ωστόσο παραμένει το ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό τους, καθώς σίγουρα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ομάδα τους.

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από την εκπομπή Κωνσταντάρα – Μαλέσκου;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ιωάννα Μαλέσκου
NDP Photo Agency

Το κανάλι βρίσκεται στην φάση των τελικών αποφάσεων. Μετά το ναυάγιο των επαφών με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, το κανάλι της Παιανίας βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αλεξάνδρα Τσόλκα, σύμφωνα με την Reallife. Η έμπειρη δημοσιογράφος, με πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση, εκτιμάται ότι θα ενισχύσει το κομμάτι του σχολιασμού.

Στην εκπομπή θα παραμείνουν ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και η Βάσω Μητρομάρα όσον αφορά την ενημέρωση, ενώ στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ ο Γιώργος Σκρόμπολας. Εκτός από την άλλη θα είναι η Άννα Ζηρδέλη.