Τζώνη Καλημέρης – Όλο το παρασκήνιο του «διαζυγίου» με το OPEN: H κίνηση που τον έθεσε εκτός

Φεύγει με το κεφάλι ψηλά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την είδηση του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο Τζώνη Καλημέρης βρίσκεται εκτός OPEN, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν έγινε με δική του πρωτοβουλία ή όχι. Σύμφωνα με πληροφορίες η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση...

Αξίζει να σημειωθεί μόλις πριν από έναν χρόνο περίπου, ο σταθμός ανακοίνωνε με ενθουσιασμό την ένταξη του έμπειρου στελέχους στο δυναμικό του. Ο Τζώνη Καλημέρης κατείχε τη θέση του Διευθυντή Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Chief Operating Officer) και είχε γίνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του καναλιού, ωστόσο τις τελευταίες ώρες το σκηνικό έχει ανατραπεί ολοσχερώς.

Ο Τζώνη Καλημέρης στην παρουσίαση της σειράς «Σαν Ψέμα» του Open
Ο Τζώνη Καλημέρης στην παρουσίαση της σειράς «Σαν Ψέμα» του Open

Δείτε επίσης: Τζώνη Καλημέρης & Ελπίδα Ιακωβίδου: Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τη γνωριμία τους

Η κίνηση του Τζώνη Καλημέρη που τον οδηγεί εκτός OPEN

Η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα, ως καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μετέφερε το όλο το παρασκήνιο. Όπως ανέφερε, δόθηκε εντολή από τους ιθύνοντες του OPEN για μείωση μισθών των εργαζομένων, κάτι που ο Τζώνη Καλημέρης αρνήθηκε να υπογράψει. Η συγκεκριμένη διαφωνία φαίνεται πως τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με την ίδια, το κανάλι αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα ρευστότητας κάτι που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, ενώ κυκλοφορούν έντονα φήμες που θέλουν τον ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη να προχωρά σε πώληση του (πλειοψηφικού) πακέτου μετοχών του. Μετά την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από τη διοικητική πυραμίδα του ΟΡΕΝ και τις επίσημες ανακοινώσεις να είναι πλέον θέμα χρόνου, δημιουργούνται πολλά ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με το μέλλον του σταθμού.

Από την άλλη, ο Τζώνη Καλημέρης παραμένει ενεργός στο χώρο, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει νέες πρωτοβουλίες που θα τον φέρουν ξανά στο προσκήνιο, ωστόσο προς το παρόν κρατά κλειστά τα χαρτιά του, όσον αφορά τη λύση της συνεργασίας του με το OPEN. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες κινήσεις του θα έχουν επίσης έντονο ενδιαφέρον.