Λίτσα Πατέρα: Η πρόταση, το "όχι" και συμβόλαιο που έχει μείνει χωρίς υπογραφή - Τι συμβαίνει με τον ΑΝΤ1

33 χρόνια συνεργασίας θα τελειώσουν έτσι απλά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Λίτσα Πατέρα, την περασμένη σεζόν έφυγε με περίεργο τρόπο από το Πρωινό του ΑΝΤ1, αφού δεν παρευρέθηκε καν στην τελευταία εκπομπή, με τις φήμες να αναφέρουν πως υπήρχε ένα πολύ δυσάρεστο κλίμα ανάμεσα στην αστρολόγο και το κανάλι, υποστηρίζοντας πως η ίδια είχε σκεφτεί μέχρι και να φύγει μετά από 33 χρόνια.

Ακολούθησαν κι άλλα δημοσιεύματα, με τα τελευταία νέα που την αφορούν να λένε πως δεν είχε τερματίσει τη συνεργασία της με τον σταθμό και πως είχε συμφωνήσει να κάνει δική της εκπομπή αλλά στο διαδικτυακό κανάλι - δείτε εδώ, μέχρι που το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, αποκαλύφθηκε τι πραγματικά συμβαίνει.

Τι συμβαίνει τελικά με την Λίτσα Πατέρα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τζώρτζια Συρίχα, η αστρολόγος δέχθηκε μία πολύ μεγάλη πρόταση από ένα από τα πιο μεγάλα κανάλια, αλλά το "πάγωσε" γιατί για συναισθηματικούς λόγους ήθελε να δει τι θα γίνει με τον ΑΝΤ1.

Αργότερα η ίδια ανέφερε πως της έγινε και πρόταση από τους Weekenders, τη νέα εκπομπή του σταθμού που προβάλλεται μόνο τα σαββατοκύριακα στην πρωινή ζώνη, με την Έλενα Πολυκάρπου, βέβαια, να επισημαίνει πως μίλησε με τα πρόσωπα της εκπομπής και δεν γνώριζαν κάτι τέτοιο, με την Τζώρτζια Συρίχα να επιμένει πως η πρόταση ήρθε από ανώτερα στελέχη και δεν δέχθηκε.

Αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή όμως, είναι πως έχει συμβόλαιο στα χέρια της, αλλά δεν το έχει υπογράψει και αν δεν συμφωνήσει το κανάλι με αυτά που θέλει, υπάρχει περίπτωση να έχουμε το οριστικό αντίο.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 - «Δεν την "έφαγαν" τα πολλά τα χρόνια...»