Cash or Trash - Έμειναν άφωνοι με τη Μάρω Κοντού: «Παρακαλώ, η ζωγράφος πωλείται;»

Τα λεφτά πάνε για καλό σκοπό - Αποκάλυψε άγνωστο περιστατικό με τον Δημήτρη Χορν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Cash or Trash - Έμειναν άφωνοι με τη Μάρω Κοντού: «Παρακαλώ, η ζωγράφος πωλείται;»

Η Μάρω Κοντού, μία από τις πλέον εμβληματικές παρουσίες του ελληνικού κινηματογράφου, έκανε την έκπληξη με την πρόσφατη εμφάνισή της στο «Cash or Trash». Η γνωστή ηθοποιός δεν πήγε ως απλή καλεσμένη, αλλά ως πωλήτρια, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια Δέσποινα Μοιραράκη όπως και το κοινό. Η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού δημοπρασιών δήλωσε πως ήταν μεγάλη τους χαρά και τιμή να υποδέχονται την μεγάλη πρωταγωνίστρια.

Αυτό που δεν γνώριζαν πολλοί για την αγαπημένη ηθοποιό είναι το ταλέντο της στη ζωγραφική, με την οποία και ασχολείται από το δημοτικό. «Ένα χειμώνα δεν είχα θέατρο και σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να ζωγραφίζω. Το ένα έφερε το άλλο και έγινε μία προσωπική έκθεση με 22 πίνακες, όπου πωλήθηκαν όλοι. Ακούω ένα βράδυ μία φωνή να λέει “Παρακαλώ, η ζωγράφος πωλείται;”. Απαντάω: “Η ζωγράφος δωρεάν κ. Χορν”! Μου έδειξε έναν πίνακα που είχε πωληθεί, οπότε κατάφερα να πείσω τον αγοραστή να μην τον πάρει», αποκάλυψε η Μάρω Κοντού.

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς – Ο Απόστολος Γκλέτσος περιγράφει το πρώτο γύρισμα με την Μάρω Κοντού: «Συγκινήθηκα, δάκρυσα»

Ο πίνακας που πούλησε για καλό σκοπό η Μάρω Κοντού

Η Μάρω Κοντού στα λευκά, στο κέντρο της Αθήνας
Η Μάρω Κοντού σε παλαιότερη εμφάνιση

«Αυτόν τον πίνακα τον φιλοτέχνησα πριν από έναν μήνα. Φιλοδοξώ να κάνω μία δεύτερη έκθεση μέσα στο 2025, αυτά είναι τα πρώτα κομμάτια», σημείωσε με καμάρι η Μάρω Κοντού, με την αξία του πίνακα να εκτιμάται στα 1.000 ευρώ από τον Θάνο Λούδο. Ήταν στο χέρι της να διεκδικήσει μία καλύτερη τιμή καθώς τα χρήματα θα πήγαιναν για καλό σκοπό.

Oι αγοραστές του παιχνιδιού αιφνιδιάστηκαν θετικά με την άφιξή της. Η Μάρω Κοντού εξήγησε πως θα έδινε το ποσό απ' το Cash or Trash σε μια ομάδα γυναικών που στηρίζει ανθρώπους σε ανάγκη. «Έχω δει πόσο πολύτιμο πράγμα για τους άλλους είναι να βρίσκεσαι σε θέση να βοηθήσεις και μία απέραντη ευχαρίστηση για σένα τον ίδιο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παρά το αρχικό ποσό της εκτίμησης, η Μάρω Κοντού κατάφερε τελικά να πουλήσει τον πίνακά της για 1.500 ευρώ. «Οι ανάγκες του κόσμου είναι πολλές αλλά σίγουρα θα καλύψουμε κάποιες εκκρεμότητες με αυτά τα λεφτά. Σας ευχαριστώ πολύ. Πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά ευχάριστη. Όλα ήταν εκεί που έπρεπε», ανέφερε η ηθοποιός κλείνοντας την εμφάνισή της στο τηλεπαιχνίδι.