Power of Love: Της έκανε πρόταση γάμου στον μεγάλο τελικό - Άφωνοι όλοι

Σοκ στον τελικό του ριάλιτι

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Μια μεγάλη ανατροπή έγινε στον μεγάλο τελικό του Power of Love που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ απόψε, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, μια πρόταση γάμου "έσκασε" από το πουθενά, όταν ο Δήμος Περπερίδης έπεσε στα γόνατα, ζητώντας από την Ανδριάνα Παναγιώτου να τον παντρευτεί.

"Είναι τρελό όλο αυτό που συνέβη με την Ανδριάνα, ξέρω ο τρόπος που δημιουργήθηκε προκάλεσε πολλά ερωτηματικά σε όλους, γιατί δεν ξέρουν εμένα. Και προφανώς όλοι αυτοί δεν ξέρουν ότι έχει την ίδια τρέλα με ‘μένα. Με την Ανδριάνα ένιωσα κατευθείαν έλξη, ο Νίκος κατάλαβε ότι νιώθω κάτι ιδιαίτερο για την Ανδριάνα, όλη αυτή η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη και τρελή... Σήμερα είμαι εδώ, καθαρά λόγω της Ανδριάνας", ξεκίνησε ο παίκτης μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια, ο Δήμος ζήτησε από την Ανδριάνα να σταθεί μπροστά του, με την πρόφαση ότι ήθελε να της πει κάποια πράγματα για τη σχέση τους: "Με πρήζεις, έχω χάσει πόσα χρόνια από την ζωή μου, αλλα πρώτη φορά μου κάνει άνθρωπος τέτοια πράγματα και θέλω να είναι για πάντα στη ζωή μου. Σε θέλω στη ζωή μου, δε μου καίγεται καρφί για τον τελικό, με νοιάζεις μόνο εσύ... Θέλω να με παντρευτείς, θέλω να παντρευτώ από έρωτα στη ζωή μου", είπε ο Δήμος και τότε η Ανδριάνα απάντησε απλά: "Ε δέχομαι".

Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται πως όχι μόνο ήταν προετοιμασμένος, αλλά είχε μοιραστεί τα σχέδιά του με ορισμένους συμπαίκτες, οι οποίοι τον βοήθησαν στην όλη διαδικασία.

Δείτε τη στιγμή που ο Δήμος έκανε πρόταση γάμου στην Ανδριάνα

Μόλις είδε την ανθοδέσμη και το δαχτυλίδι, η παίκτρια σοκαρίστηκε και όπως εξήγησε αργότερα στην Κατερίνα Καραβάτου, είχε πάει στο Gala... ετοιμοπόλεμη, καθώς περίμενε ότι ο Δήμος θα την χώριζε.

Η ιστορία του Δήμου και της Ανδριάνας στο Power of Love - Ήταν ζευγάρι απ’ έξω;

Εδώ και έναν μήνα περίπου ορισμένοι υποστηρίζουν πως ο Δήμος και η Ανδριάνα όχι μόνο γνωρίζονταν, αλλά μάλιστα ήταν ζευγάρι πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρησή του από το Power of Love, ο Κρις είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση, ενώ δημοσίευσε και τα μηνύματα που «καίνε» τον Δήμο για τη σχέση του με την Ανδριάνα και τους υπόλοιπους παίκτες.

«Ήταν ένα μυστικό στο σπίτι. Πρώτα μου το είχε πει ο Πρόδρομος, ότι ο Δήμος και η Αντριάννα είναι ζευγάρι απ’ έξω, αλλά να μην πω κάτι. Αλλά επειδή εγώ ήθελα να δείξω την αλήθεια στο κοινό, με ανάγκασαν να το πω, γιατί έλεγαν πάρα πολλά ψέματα, ειδικά ο Δήμος on και off camera.

Ο Δήμος στήνει ψηφοφορίες και έχει την κοπέλα του από έξω. Υπάρχουν μηνύματα στο WhatsApp από τον Δήμο προς εμένα – μπορώ να σας τα στείλω – που μου έλεγε ότι την γνώριζε από πριν, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν ήταν μαζί στο Μπόντρουμ», είχε αποκαλύψει ο ίδιος.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είχε ισχυριστεί ο Κρις, αλλά και τα σχετικά μηνύματα εδώ.