Power of Love - Τελικός: Αυτός είναι ο «πραγματικός νικητής»

«Το κοινό λέει ότι είμαστε οι πιο αληθινοί του παιχνιδιού»

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Φορτσάτος και γεμάτος αποφασιστικότητα, ο Chris έκανε την εμφάνισή του στο πρώτο μέρος του τελικού του Power of Love, έτοιμος να «πετσοκόψει» τους Δήμο, Δημήτρη και Κόρκα.

Πληγωμένος από την απομάκρυνσή του από το παιχνίδι και από τα ψέματα που κυκλοφορούσαν γύρω του, ξέσπασε σε έντονες δηλώσεις. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τους συμπαίκτες του ως «κλόουν», υπογραμμίζοντας ότι είναι η φωνή του κοινού και ότι μεταφέρει τα μηνύματα που λαμβάνει μέσω social media. Ο ίδιος, μάλιστα, πρόσθεσε ότι "εάν η ψηφοφορία του κοινού ήταν στο παιχνίδι, αυτοί οι τρεις παίκτες δεν θα ήταν σήμερα σε αυτή την θέση και θα είχαν φύγει πολύ πιο νωρίς".

Όταν ο Δήμος υποστήριξε ότι το κοινό δεν τον γνωρίζει και επομένως δεν θα τον ψήφιζε, ο Chris απάντησε: "Θεωρώ στην ψηφοφορία του κοινού ότι θα έφευγε ο Δήμος πολύ πιο νωρίς απέναντι σε εμένα, γιατί το κοινό είναι φανερό στα social ότι λέει πως είμαι αληθινός παίκτης και ο Δήμος είναι ψεύτικος παίκτης και για να βρίσκεται εδώ στήνει ψηφοφορίες".

Η τριάδα φωτιά δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της με όσα άκουγε, κοροϊδεύοντας τον μάλιστα για τον τρόπο που μιλάει!

Δείτε επίσης: Power of Love: Αλλάζουν τα δεδομένα για τον μεγάλο τελικό – Πότε θα προβληθεί

Όλα όσα είπε ο Chris στον τελικό του Power of Love

Η απάντηση της τριάδας - "φωτιάς"

Όπως και να ‘χει, το Twitter/ X θεωρεί ως πραγματικό νικητή τον Chris, τουλάχιστον όπως φαίνεται μέσα από τις τελευταίες αναρτήσεις: