Αναστασία Γιάμαλη: Έκανε πρεμιέρα στο Mega – Τα πρώτα λόγια της στους τηλεθεατές

"Έφτασε όμως η ώρα να συστηθούμε..."

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: MEGA
Screenshot: MEGA

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Mega, με τίτλο «Εξελίξεις Τώρα». Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, με τα εξής λόγια:

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα. Το ημερολόγιο δείχνει 28 Σεπτεμβρίου και η ώρα είναι 16:10, ακριβώς. Για τις επόμενες 2 ώρες και κάτι θα σας κρατήσουμε συντροφιά, με ειδήσεις, συνεντεύξεις, απόψεις και πολλά πολλά άλλα. Πάμε όμως να δούμε τα βασικά θέματα της ημέρας σε τίτλους [...] Αυτά είναι λίγα μόνο από τα θέματα που θα συζητήσουμε σήμερα. Έφτασε όμως η ώρα να συστηθούμε. Είμαι η Αναστασία Γιάμαλη και οι Εξελίξεις τώρα, μόλις ξεκίνησαν».

Δείτε το βίντεο με την έναρξη της νέας εκπομπής της Αναστασίας Γιάμαλη:

Σχετικά με τους στόχους της νέας της εκπομπή, η Αναστασία Γιάμαλη πρόσφατα είχε δηλαλώσει: «Στόχος μας είναι να γίνουμε τηλεοπτική συνήθεια τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου και να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο. Πώς θα το πετύχουμε; Με σκληρή δουλειά και όρεξη για την ενημέρωση του κόσμου. Μια ενημέρωση σφαιρική, χωρίς παρωπίδες, χωρίς απόκρυψη θεμάτων. Δεσμευόμαστε για δημοσιογραφία με αξιοπρέπεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια, σε σημερινές δηλώσεις λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της παραδέχτηκε ότι έχει αρκετό άγχος για την νέα τηλεοπτική σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αν πω ότι δεν έχω άγχος, θα πω ψέματα".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σημειώνουμε πως μετά από χρόνια συνεργασίας με το κανάλι του Kontra, η Αναστασία Γιάμαλη άλλαξε τηλεοπτική στέγη για να παρουσιάσει την νέα της ενημερωτική εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 16:10 το απόγευμα, αμέσως μετά το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό.

Η μεταγραφή αυτή συζητήθηκε αρκετά, καθώς ορισμένοι τηλεθεατές θεώρησαν ότι η παρουσιάστρια «ξεπουλήθηκε» σε ένα μεγάλο κανάλι που θα την φίμωνε. Η ίδια είχε απαντήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της:

«Δεν είμαι jukebox, ούτε χαμαιλέοντας. Δεν αλλάζω χρώματα, αξίες και ιδεολογία ανάλογα με τον εκάστοτε εργοδότη μου. Στη συντριπτική του πλειοψηφία ο κόσμος που με παρακολουθούσε, με συμπαθούσε ή θεωρούσε ότι υπάρχει μία συναντίληψη στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα χάρηκε που θα υπάρχει ένα μεγαλύτερο βήμα μέσα από το οποίο θα μπορώ να εκφράζομαι και να δημοσιογραφώ.Υπήρχε και ένας κόσμος που το αντιμετώπισε με ιδιαίτερο σκεπτικισμό, του τύπου ότι τα μεγάλα κανάλια "φιμώνουν". Δεν είναι όλα τα μεγάλα κανάλια το ίδιο». (Δείτε αναλυτικά όλα όσα είχε πει η ίδια εδώ)

Το τρέιλερ της εκπομπής της είχε ήδη κυκλοφορήσει από τις 11 Σεπτεμβρίου. Με λευκό κοστούμι και γαλάζιο background, η Αναστασία Γιάμαλη ακούστηκε να λέει: «Συνδεόμαστε άμεσα με την επικαιρότητα. Εδώ, αναλύουμε τις εξελίξεις σε βάθος, με τόλμη και άποψη».

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής της Αναστασίας Γιάμαλη στο Mega