Πρεμιέρα για την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα: Τα πρώτα λόγια του Κώστα Τσουρού και τα κλάματα της Βαλαβάνη

Τα πρώτα λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα: Τα πρώτα λόγια του Κώστα Τσουρού και τα κλάματα της Βαλαβάνη

Πρεμιέρα έκανε σήμερα Σάββατο 28/9 η μεσημεριανή εκπομπή του MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα με παρουσιαστή τον Κώστα Τσουρό. Για δεύτερη χρονιά - έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη με επιτυχία σε τηλεθέαση - υποδέχτηκε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες του στο πλατό.

«Τι κάνετε παιδάκι μου πως είστε; Νόνη, Δέσποινα, Ευρυδίκη και Παύλο καλώς ήρθατε ξανά» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και στην συνέχεια υποδέχτηκε τον καινούργιο συνεργάτη της ομάδας του μπροστά από τις κάμερες.

Η πρεμιέρα του Ακόμα δεν είδες τίποτα με παρουσιαστή τον Τσουρό

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την συγκίνηση ξέσπασε σε κλάματα. Βέβαια, οι συνεργάτες της δεν γινόταν να μην την "πειράξουν" και μίλησαν για το γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν που έγινε το καλοκαίρι στην Κρήτη σε στενό κύκλο (δείτε φωτογραφίες).

Όπως ανακοίνωσε για την συνέχεια ο Κώστας Τσουρός θα έχουν αποκλειστική συνέντευξη της Μαρίας Καρυστιανού για να μιλήσει για τον αγώνα που δίνει για να δικαιωθεί η κόρη της και όλες οι αθώες ψυχές που πέθαναν στα Τέμπη, αλλά και τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Να σημειώσουμε πως αύριο την Κυριακή Σεπτεμβρίου, ο Κώστας Τσουρός υποδέχεται στο πλατό του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» την Αθηνά Οικονομάκου, πρωταγωνίστρια της νέας οικογενειακής κωμωδίας του MEGA, «Έχω Παιδιά», σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.