Survivor: Αποχώρησε η Παρασκευή – Δακρυσμένη την αποχαιρέτησε η αδελφή της

Γιατί έφυγε η Παρασκευή Κερασιώτη από το παιχνίδι

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Μια ακόμα αποχώρηση σημειώθηκε απόψε, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στο Survivor καθώς η Παρασκευή Κερασιώτη αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Σημειώνουμε ότι η παίκτρια στο προηγούμενο επεισόδιο χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, αφού δεν αισθανόταν καλά. Συγκεκριμένα, η Παρασκευή Κερασιώτη επέστρεψε σήμερα από το νοσοκομείο και είπε ότι αισθανόταν καλύτερα, ωστόσο πρόσθεσε ότι έπρεπε να φύγει για δικούς της προσωπικούς λόγους και να γυρίσει στο σπίτι της.

Αν και η ίδια δεν διευκρίνισε τους ακριβείς λόγους που την έκαναν να πάρει το δρόμο της επιστροφής, η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές είχε αναφέρει ότι ο θάνατος του πατέρα της την έχει επηρεάσει πάρα πολύ ψυχολογικά, γεγονός που επηρεάζει την επίδοσή της στο παιχνίδι.

Μάλιστα, κατά την αποχώρησή της, ο Γιώργος Λιανός υπενθύμισε στους υπόλοιπους παίκτες ότι το παιχνίδι αυτή τη χρονιά είναι πάρα πολύ σκληρό και πως κανείς στην παραγωγή δεν θέλει να κρατήσει κάποιον στο Survivor με το ζόρι. «Εάν δεν νιώθετε καλά, θα πρέπει να φύγετε. Δεν θέλουμε να βάλουμε σε κίνδυνο την σωματική ή την ψυχική υγεία κανενός», τόνισε.

Στο αποψινό επεισόδιο, επίσης, η Μαρία Κερασιώτη έκανε μια εκ βαθέων αποκάλυψη για την Παρασκευή και είπε ότι η αδελφή της ήταν εκείνη που βρήκε νεκρό τον πατέρα τους στο κρεβάτι, γεγονός που την έχει σημαδέψει ψυχολογικά.

Η Μαρία Κερασιώτη ανέφερε: «Όταν είχα την πρώτη επαφή με τους Κίτρινους και τους Πράσινους, είχα δει την Παρασκευή και δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά. Αυτό το κατάλαβα την πρώτη μέρα, γιατί η αλήθεια είναι ότι από τότε που χάσαμε τον μπαμπά μας, η καθεμία παλεύει μέσα της με πάρα πολλά πράγματα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Την Παρασκευή την πιάνει ένα πλάκωμα και δεν μπορεί να το διαχειριστεί εδώ μέσα όπως μπορεί έξω. Θα πω κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί. Η Παρασκευή ήταν η πρώτη που βρήκε τον μπαμπά μας στο κρεβάτι και δεν ξέρω πώς ήταν τόσο ψύχραιμη και ήρθε και μας είπε ότι κάτι έχει πάθει ο μπαμπάς. Παλεύει με πάρα πολλά πράγματα. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αν θα φύγει τελείως. Αλλά αυτό που θέλω είναι να μην πιέζεται και αν δεν νιώθει καλά, να φύγει να πάει στην οικογένειά μας, γιατί ξέρω ότι το παλεύει εκεί. Δεν την βοηθούν και πολλά εδώ. Ίσως η συμβίωση, η πείνα, δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει, αλλά πραγματικά είναι μία από τις τέσσερις αδερφές μου που παλεύει πάρα πολύ μέσα της κι είναι άνθρωπος που δεν ανοίγεται εύκολα, οπότε δεν μπορεί να την βοηθήσει κανένας. Μόνη της πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό της».

Δείτε επίσης: Survivor - Λύγισε η Παρασκευή Κερασιώτη: «Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του μπαμπά μου, τρία χρόνια μετά...»

Δείτε την εξομολόγηση της Μαρίας Κερασιώτη για την Παρασκευή