Tempting Fortune: Μας «κούφανε» η Καζάκη: Ποιο τσάι είναι αφροδισιακό; - «Η κόκκινη πλατεία;»

Δεν τα πήγε πολύ καλά στο παιχνίδι γνώσεων η παίκτρια

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Για ακόμα μια φορά το παιχνίδι γνώσεων στο Tempting Fortune ήταν γεμάτο… ευτράπελα, καθώς οι παίκτες δυσκολεύτηκαν αρκετά να απαντήσουν στις ερωτήσεις που τους έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να σπάσουν τα μπαλόνια τους αρκετά γρήγορα.

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε η Ειρήνη Καζάκη, η οποία είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση στην ερώτηση του παρουσιαστή: «Ποιο τσάι είναι αφροδισιακό», με την ίδια να απαντάει: «Ξέρω κι εγώ; Η κόκκινη πλατεία;».

Αμέσως, τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι παίκτες λύθηκαν στα γέλια, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να την ρωτάει εύλογα: «Τι σχέση έχει η κόκκινη πλατεία;». Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

  • Ειρήνη Καζάκη: «Είναι κόκκινο το τσάι αυτό»
  • Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Από την Μόσχα; Από πού είναι;»
  • Ειρήνη Καζάκη: «Είναι τσάι με φρούτα του δάσους. Υπάρχει τσάι κόκκινη πλατεία»
  • Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Και είναι αφροδιασιακό αυτό;»
  • Ειρήνη Καζάκη: «Εεε εγώ όταν το είχα πιει ήμουν πολύ καλά»

Δείτε επίσης: Tempting Fortune: Ξέφυγε η Καζάκη - «Είναι φτωχάλες, δεν μπορούν να διανοηθούν τέτοιο ποσό για μαλλιά»

Η απάντηση που έκλεψε την παράσταση στο Tempting Fortune

Μια ακόμα απάντηση που έκλεψε την παράσταση ήταν αυτή της Όλγας, η οποία στην ερώτηση «Ποια χώρα πήρε το όνομά της από τον άργυρο» απάντησε… «Η Αργυρούπολη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μια ακόμα απάντηση που αξίζει να συμπεριλάβουμε είναι εκείνη που έδωσε ο Gogos στην ερώτηση: "Πώς ονομάζεται το μικρό άλογο;". Ο Gogos απάντησε πόνι αλλά η σωστή απάντηση ήταν "πουλάρι".

Δείτε το βίντεο:

Για την ιστορία, στο παιχνίδι γνώσεων νικητής βγήκε ο Αναστάσης, ο οποίος απόλαυσε το σούσι που είπε μάλιστα ότι ήταν το καλύτερο της ζωής του.