Αντώνης Σρόιτερ: Έγινε γνωστό πριν από λίγο - Η ανακοίνωση του ALPHA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει, αλλά οι εκπομπές δεν έχουν βγει όλες στον αέρα. Μία από εκείνες που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα στις αρχές του επόμενου μήνα είναι και εκείνη του Αντώνη Σρόιτερ, Αυτοψία, στο κανάλι του ALPHA και ο σταθμός προχώρησε και σε επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ALPHA για τον Αντώνη Σρόιτερ και την Αυτοψία

«Η «Αυτοψία» επιστρέφει για 13η χρονιά, στην τηλεόραση του Alpha.

Εκεί που γεννιέται η είδηση και τα πρόσωπα καθορίζουν την επικαιρότητα. Εκεί που τα ερωτήματα των πολιτών απαιτούν εξηγήσεις και οι αρμόδιοι δίνουν απαντήσεις.

Εκεί που αυτόπτης μάρτυρας είναι η κάμερα και πρωταγωνιστής το ρεπορτάζ.

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η ομάδα του κάνουν αποκαλυπτική έρευνα στις υποθέσεις που προκάλεσαν αίσθηση. Πρόσωπα που βρέθηκαν στην καρδιά της ενημέρωσης και συζητήθηκαν, σπάνε τη σιωπή τους.

Γεγονότα που απασχόλησαν την κοινωνία και άλλαξαν τη ζωή μας, αλλά και θέματα εναλλακτικά, με εσάς εμπνευστές, μπαίνουν στον φακό της εκπομπής.

«Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ, πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024, στις 24:00».

Δείτε επίσης: "Καταπέλτης" ο Αντώνης Σρόιτερ: « Όταν είχα πει ότι θα βάλω τις κόρες μου σε μοναστήρι...»


Ο ίδιος μέχρι πριν από λίγες μέρες έκανε τουρ στα νησιά του Αιγαίου με το σκάφος του και απολάμβανε βουτιές μαζί με πολλές όμορφες στιγμές στη θάλασσα. Η Ιωάννα Μπούκη που είναι πιο ενεργή στα social media από τον σύζυγό της, μοιράζεται πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους στις διακοπές.

Την Δευτέρα 5/8, μάλιστα, είδαμε τον Αντώνη Σρόιτερ να κρατάει στην αγκαλιά του τη γυναίκα του ενώ είναι έτοιμος να βουτήξει από το σκάφος. Πίσω από την κάμερα τα παιδιά τους ρωτάνε πότε... επιτέλους θα βουτήξουν, με τον δημοσιογράφο.