The 2night Show: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 - Τι συνέβη μετά τη διακοπή των γυρισμάτων με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Είναι επίσημο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αυτή τη σεζόν επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με δυο εκπομπές. Το The Road Show, το οποίο θα έχει μόνο λίγα επεισόδια, αλλά και το The 2night Show, για ένατη συνεχόμενη χρονιά. Τα γυρίσματα για την πρώτη πραγματοποιήθηκαν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ αυτό το διάστημα πραγματοποιούσε και τα γυρίσματα για το δεύτερο πρόγραμμα μέχρι που αυτά διακόπηκαν ξαφνικά - δείτε εδώ τι συνέβη. Φαίνεται, βέβαια, πως αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για το κανάλι και έτσι την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου προχώρησαν στην ανακοίνωση της πρεμιέρας του show.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα του The 2night Show

«Με ξεχωριστούς καλεσμένους και ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις, το «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η εκπομπή που αναδείχθηκε η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στη ζώνη προβολής της για τη σεζόν 2023 – 2024, επιστρέφει για να γίνει και φέτος η καλύτερη νυχτερινή παρέα μας.

Από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 24:00, ξεχωριστοί καλεσμένοι, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, απολαυστικές στιγμές, χιουμοριστικά βίντεο, παιχνίδια και μουσική έρχονται στο «The 2Night Show» για να κάνουν τα βράδια μας άκρως απολαυστικά και ενδιαφέροντα, με την καλύτερη παρέα της late prime time και μαέστρο τον έναν και μοναδικό Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για 9η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Νight Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Νight Show»: Πρεμιέρα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00.

Συντελεστές:

Head of Production: Αντώνης Μάτσος
Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
Οργάνωση Παραγωγής: Μαίρη Μουστάκη
Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης».

The 2night Show πρεμιέρα

Μέχρι τότε, όμως, μπορείτε να δείτε την συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε ο παρουσιαστής στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, όπου μίλησε για την μάχη του με την ψυχική υγεία, τα κιλά και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.