Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η ανάρτησή του λίγο πριν την πρεμιέρα του Άγιου Έρωτα

Τι αποκάλυψε ο τηλεοπτικός παππάς

Ελένη Μπορμπόλη
ALPHA
ALPHA

Σε λίγη ώρα κάνει πρεμιέρα ο Άγιος Έρωτας, η νέα σειρά του Alpha η οποία απόψε, 25 Σεπτεμβρίου, θα προβάλλει ένα διπλό επεισόδιο, γεμάτο έρωτα και δράμα.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που θα υποδυθεί τον ρόλο του πατέρα Νικολάου, θέλησε να μοιραστεί κάποια πράγματα με τους τηλεθεατές, λίγο πριν την προβολή της σειράς.

Δείτε επίσης: Άγιος Έρωτας: Κόρη και αδερφή βιάστηκε από αυτόν τον άντρα, βρήκαν την εγκυμονούσα κρεμασμένη - Η τραγική ιστορία του πατέρα Νικόλα

Τι έγραψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τον Άγιο Έρωτα

«Ναι λίγο πριν την πρώτη προβολή του Αγίου Έρωτα μπορώ να πω πως δεν είναι μια σειρά της σειράς. Δεν βασίζεται σε εντυπωσιασμούς και είναι καλύτερη από αυτό που φανταζόμουνα και εγώ ίδιος.

Δεν μιλάω μόνο για τους εκλεκτούς ηθοποιούς, ούτε για τα κοστούμια και τους φυσικούς χώρους. Μιλάω για όλους τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τη σκηνοθετική ομάδα τους σεναριογράφους τους διευθυντές φωτογραφίας και την παραγωγή @dionisis_panagiotakis και το κανάλι @alphatv που δίνουν περισσότερο από τον καλύτερο εαυτό τους.

Δίνουν την αφοσίωσή τους και την αγάπη τους σε όλους μας σε όλους εσάς με παρονομαστή την αλήθεια ! Καλή μας αρχή».

Δείτε την ανάρτηση:

Ποια είναι η υπόθεση του Άγιου Έρωτα

Η άφιξη του πατρός Νικολάου στη μικρή κωμόπολη της Στέρνας γίνεται νωρίτερα απ’ ό,τι τον περίμεναν και οι κάτοικοι γνωρίζουν τον καινούργιο, γοητευτικό και κατά πολύ νεότερο του προκάτοχου του, ιερέα. Την ίδια ώρα ο ισχυρότερος επιχειρηματίας της περιοχής, Παύλος Μαρκόπουλος ετοιμάζει τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του καταστήματός του όπου θα παρευρίσκονται όλοι οι κάτοικοι της μικρής μας πόλης. Πίσω από την επίπλαστη χαρά όλων, κρύβονται μυστικά, έρωτες και ζήλιες, όνειρα και αντιπάθειες.

Ενώ όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά στον Άγιο Έρωτα, κατά την διάρκεια του αγιασμού από τον πατέρα Νικόλαο, αποκαλύπτεται η «ανάρμοστη» σχέση της μικρής κόρης του Παύλου, Χλόης, με τον Αργύρη, έναν φτωχό εργάτη του πατέρα της και το ζευγάρι θα βιώσει τις οδυνηρές συνέπειες. Η Χλόη μέσα στην απελπισία της ψάχνει απεγνωσμένα ένα χέρι να κρατηθεί και τα βήματά της την οδηγούν έξω από την πόρτα του πατρός Νικολάου. Άραγε ο φιλεύσπλαχνος ιερέας είναι πράγματι αυτό που δείχνει ή ήρθε με κρυφές προθέσεις στη Στέρνα;

Ο πατήρ Νικόλαος συνεφέρνει την λιπόθυμη Χλόη η οποία τον ικετεύει να τη βοηθήσει. Παράλληλα, ο Αργύρης παρά τον ξυλοδαρμό του, συνεχίζει απτόητος να τη διεκδικεί. Ο Παύλος αναστατωμένος από την εξαφάνιση της κόρης του, εισβάλλει στο σπίτι των Μανωλόπουλων για να την ψάξει. Ο πατήρ Νικόλαος πείθει τη Χλόη να επιστρέψει σπίτι της και καταφέρνει να ηρεμήσει προς στιγμήν τα πνεύματα. Συγχρόνως, η αντιπάθεια της Χριστίνας για την υπηρέτρια τους, Σμαρώ, ολοένα και μεγαλώνει κι έτσι η θέση της Σμαρώς στο σπίτι του Κλεάνθη απειλείται. Σύμμαχος της Χριστίνας, η κόρη της, η Ειρήνη, η οποία μαθαίνει ένα μυστικό που κρατιόταν επτασφράγιστο για χρόνια.

Ο Κλεάνθης προσπαθεί να καλμάρει το μένος που τρέφει ο Παύλος προς τον Αργύρη, την ίδια ώρα που η Χριστίνα πιάνει δουλειά στο κατάστημα του παράνομου εραστή της. Η Ολυμπία γεμίζει υποψίες το μυαλό του Παύλου για τον πατέρα Νικόλαο, ο οποίος της ζητάει να ψάξει για το παρελθόν του. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά στη Στέρνα, ο πατήρ Νικόλαος επισκέπτεται το τελευταίο μέρος που θα περίμενε να δει κανείς έναν ιερέα!