Survivor: Λύγισε ο Βλαδίμηρος Σιήκκης - «Είπαν στον αδελφό μου ότι του μένουν δύο εβδομάδες ζωής»

Συγκλονίζει ο παίκτης

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Συγκινεί η εκ βαθέων εξομολόγηση του νέου παίκτη του Survivor, Βλαδίμηρου Σιήκκη, σε σχέση με τον αδελφό του, ο οποίος δυστυχώς αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο 36χρονος Κύπριος επιχειρηματίας με καταγωγή από την Πάφο ξεκίνησε να μιλάει για την εμπειρία του στο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης και συγκεκριμένα στο νησί της εξορίας στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή, λέγοντας πως η ρουτίνα προς το παρόν είναι ακριβώς η ίδια. Ίσως, η κατάσταση αυτή τον έκανε να σκεφτεί περισσότερο το παρελθόν του και όλα αυτά που τον έχουν προβληματίσει, μεταξύ των οποίων, φυσικά, και το πρόβλημα υγείας του αδελφού του.

Δείτε επίσης: Survivor: Τρομάζουν οι περιγραφές της Εκατερίνα για το νησί της εξορίας - «Η αδελφή σου πήγε στο νοσοκομείο...»

Η συγκινητική εξομολόγηση του Βλαδίμηρου Σιήκκη για τον αδελφό του

"Η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο πιο κάλμα σήμερα επειδή είδαμε την Εκατερίνα και νομίζαμε πως θα φεύγαμε όλοι. Τελικά μείναμε εδώ στο νησί. Τι να πω... Μας τελείωσε και το φαγητό τώρα, περιμένω να δω τι θα γίνει. Νιώθω βασανιστήριο εδώ αλλά νιώθω και τυχερός. Περπατάω, βλέπω τα δέντρα, την φύση... Άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, άλλοι τώρα είναι σε κρεβάτι, κάποιοι άλλοι είναι τυφλοί. Δεθήκαμε με τα παιδιά εδώ, έχουμε γίνει πιο οικογένεια. Έχουμε φυσικά τα δικά μας, πάνω- κάτω, αλλά αρχίσαμε να λέμε πιο προσωπικά πράγματα.", ξεκίνησε να λέει ο παίκτης.

Μια από τις ιστορίες που επέλεξε να μοιραστεί ο ίδιος ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας του αδελφού του: "Ρωτάω τον αδελφό μου, ήταν στο νοσοκομείο, εκεί που ήταν κόκκαλο, πέρασαν και 8 μήνες πριν κάνει την μεταμόσχευση του λέω 'Ρε Άγγελε, τι θες να κάνεις τώρα;', ξέρεις, άλλοι θέλουν αμάξια, άλλοι αυτά... Μου λέει 'Να είμαι εκεί, στην Πάφο, να περπατώ, να βλέπω την θάλασσα, να φυσάει ο αέρας και να βλέπω τα δέντρα'", πρόσθεσε ο ίδιος.

Όπως ανέφερε ο Βλαδίμηρος Σιήκκης, ο γιατρός έδινε στον αδελφό του μόλις δύο εβδομάδες ζωής, ωστόσο ο Άγγελος Σιήκκης απέδειξε ότι ήταν μεγάλος μαχητής, απαντώντας στον γιατρό: "Δεν θα πεθάνω. Θα πάω στην Κύπρο και θα ζήσω. Θα γίνω φωτογράφος και θα κάνω την ζωή μου".

Δείτε το βίντεο: