Survivor: Τρομάζουν οι περιγραφές της Εκατερίνα για το νησί της εξορίας - «Η αδελφή σου πήγε στο νοσοκομείο...»

"Μάλλον στο νησί της εξορίας είναι χειρότερα απ' ό,τι εδώ"

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Επέστρεψε από το νησί της εξορίας στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor η Εκατερίνα Λιντβίνοβα, η οποία δεν γύρισε με άδεια χέρια, αλλά είχε να μοιραστεί πολλές νέες πληροφορίες με τους υπόλοιπους παίκτες. Όπως αποκάλυψε και ο Στέφανος Βλάχος, αυτά που αποκάλυψε ήταν αρκετά παράξενα και ως εκ τούτου στην αρχή δεν την πίστεψε κανένας παίκτης.

Μάλιστα, η ίδια μίλησε με την Βίκυ Πετεινάρη, η οποία είχε πολλές ερωτήσεις να της κάνει, καθώς η αδελφή της βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νησί της εξορίας. "Εκεί που ήσουν, ήταν και η αδελφή σου, έτσι; Για πες μου λίγο, πώς ήταν τα πράγματα, πώς ήταν η αδελφή μου", ρώτησε η Βίκυ Πετεινάρη.

Δείτε επίσης: Survivor highlights 23/9: Οι βαριές κατηγορίες της Μαρίας Κερασιώτη, τα κλάματα και η ανακοίνωση του Λιανού

Survivor: Τι αποκάλυψε η Εκατερίνα Λιντβίνοβα για το νησί της εξορίας και την αδερφή της Βίκυς Πετεινάρη

"Η αδελφή σου θέλει πάρα πολύ να φύγει. Της λείπεις πάρα πολύ και όλο γι' αυτό μιλάει, πως θέλει να σε δει. Γενικά περνάμε δύσκολα εκεί. Είναι πάρα πολύ δύσκολα. Τις προάλλες την τσίμπησε ένα έντομο στο πρόσωπο και φούσκωσε, πήγε στο νοσοκομείο. Αλλά χθες που έφυγα ήταν καλύτερα", αποκάλυψε η Εκατερίνα στην Βίκυ σχετικά με την Μαίρη Πετεινάρη.

"Από τότε που μου μίλησε η Εκατερίνα για την αδερλφή μου και μου είπε ότι βρίσκεται εκεί πέρα, δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι. Σκέφτομαι τι μπορεί να είναι αυτό το νησί. Σίγουρα στενοχωριέμαι που η αδερδή μου είναι εκεί και μάλλον είναι χειρότερα εκεί που βρίσκεται νησί εξορίας", είπε η παίκτρια.

Δείτε τα βίντεο:

TAGS