Γνωστή δημοσιογράφος αποχώρησε από το Mega - Το ανακοίνωσε μέσω Facebook

Δείτε την ανακοίνωση

Ελένη Μπορμπόλη
Mega
Mega

Μια μεγάλη αποχώρηση έγινε από το κανάλι του Mega, καθώς η δικαστική συντάκτρια και γνωστή δημοσιογράφος, Άννα Κανδύλη, ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το κανάλι.

Συγκεκριμένα, η ίδια υπέβαλε την παραίτησή της το μεσημέρι της Τρίτης, 24 Σεπτεμβρίου, στον διευθυντή ειδήσεων του Mega. Έπειτα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε γνωστή την απόφασή τηςκαι στο ευρύτερο κοινό, μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Λίγο πριν την ανακοίνωσή της, το κανάλι ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό του της Ιωάννας Μάνδρου, η οποία αναλαμβάνει επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ του σταθμού.

Δείτε επίσης: Αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ μετά από 15 χρόνια και «μετακομίζει» στο MEGA - Οι οικονομικές διαφωνίες και η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της αποχώρησης της δημοσιογράφου από το Mega

«Μετά από 4 πολύ όμορφα χρόνια στο Mega σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Μεγάλου καναλιού για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη ημέρα που πήγα στο σταθμό, όταν το Νέο mega έκανε τα πρώτα του βήματα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Όμως, έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή όλων μας που καλούμαστε να ακολουθήσουμε το δύσκολο δρόμο. Πάμε γι’ αλλά λοιπόν… Άλλωστε κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή…», έγραψε η Άννα Κονδύλη.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άννα Κανδύλη έχει διαγράψει σημαντική πορεία στο δικαστικό ρεπορτάζ και αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες δημοσιογράφους του καναλιού. Εκτός από την παρουσία της στα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του Mega, συμμετείχε και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι».

TAGS