Ράδιο Αρβύλα: Το βέτο του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα του

Τι έχει συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Το βέτο του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα του

Οι Ράδιο Αρβύλα, η μακροβιότερη ψυχαγωγική εκπομπή, που παραμένει στην κορυφή της τηλεθέασης για 16 χρόνια, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Με την καυστική της ματιά, την ανατρεπτική της διάθεση και το αιχμηρό της χιούμορ, θα συνεχίσει να αφήνει το στίγμα του στη σάτιρα.

Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, θα αποτελέσουν και πάλι την παρέα που θα μας κάνει να γελάσουμε, να σκεφτούμε και πάνω απ’ όλα να εκφραστούμε για τα θετικά και τα αρνητικά της κοινωνίας, της πολιτικής και της τηλεόρασης. Ωστόσο, σούσουρο επικρατεί με το πότε θα γίνει η πρεμιέρα.

Τι συμβαίνει με την πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό Σουσου στο OPEN, ο Αντώνης Κανάκης έχει θέσει βέτο στο κανάλι του Αμαρουσίου για την ημερομηνία της πρεμιέρας. Δεν θα γίνει Οκτώβρη αλλά θα γίνει Νοέμβρη.

Ο ΑΝΤ1 επιθυμεί η εκπομπή να ξεκινήσει νωρίτερα από τα μέσα του Νοέμβρη που ξεκινάει συνήθως. Το κανάλι είναι πιεσμένο γιατί έχει επενδύσει πολλά στο πρόγραμμα του - χθες έκανε πρεμιέρα το Grand Hotel - και θέλει το Ράδιο Αρβύλα να κάνει πρεμιέρα στις 4 του Νοέμβρη, ο παρουσιαστής όμως είναι ανένδοτος και θέλει να επιστρέψει στις 11.