Happy day: Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Παπανώτα

Δυστυχώς, άσχημα νέα...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Happy day: Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Παπανώτα

Mε απουσίες ξεκίνησε η εκπομπή Happy Day σήμερα 24/9! Η παρουσιάστρια αυτής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε μια ανακοίνωση σχετικά με τον Δημήτρη Παπανώτα, αναφέροντας ότι έχει κορωνοϊό. Πιο συγκεκριμένα στην έναρξη της εκπομπής, εξήγησε πως ο συνεργάτης της διαγνώστηκε θετικός στον ιό, γι' αυτό και δεν ήταν παρών στο πλατό. Η ίδια ανέφερε ότι βρίσκεται σε καραντίνα και ακολουθεί τις οδηγίες του γιατρού του.

«Μια γλυκιά καλημέρα όπου κι αν είστε, ό, τι κι αν κάνετε. Αν έχετε απώλειες κι εσείς όπως κι εμείς, γιατί το αγόρι μας έχει covid, μια εβδομάδα στον αέρα δεν βγάλαμε κι έχουμε απώλειες. Μας ματιάξανε. Γενικά κυκλοφορεί covid»

Τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Παπανώτα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε ότι ο Δημήτρης Παπανώτας είναι καλά στην υγεία του και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, με την ελπίδα ότι σύντομα θα επιστρέψει στην εκπομπή. Μάλιστα, λίγο αργότερα ο ίδιος ο Παπανώτας μίλησε τηλεφωνικώς στον αέρα της εκπομπής και ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων Covid πέρασα μία φορά, αυτή είναι η δεύτερη, και το περνάω εξίσου δύσκολα. Πέρασα μία δύσκολη νύχτα με πολύ πόνο αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά δεν έχω το βάρος στο στήθος. Πυρετό έχω μόνο δέκατα. Την πρώτη φορά τα πνευμόνια μου ήταν έτοιμα να εκραγούν. Τώρα έχω πόνους στο σώμα αλλά τα πνευμόνια μου είναι μια χαρά»

To Youweekly.gr με την σειρά του εύχεται περαστικά στον Δημήτρη Παπανώτα!