Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που η Παρασκευή Κερασιώτη μπήκε στο παιχνίδι

Συγκινεί η εξομολόγηση της παίκτριας

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η συναισθηματική φόρτιση της Παρασκευής Κερασιώτη, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου. Η παίκτρια, που έγινε γνωστή μέσα από το γνωστό ριάλιτι μοντέλων GNTM, εμφανίστηκε συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια να μιλάει για τον λόγο που αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor: Η ανακοίνωση της οικογένειας της Γεσθημανής Κουτούζογλου για τον σάλο περί λιποταξίας

Ο λόγος που η Παρασκευή Κερασιώτη μπήκε στο Survivor

Σύμφωνα με την παίκτρια, ο λόγος που αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης είναι η μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα υγείας. Όπως είπε η ίδια, σκοπός της είναι να προσφέρει στην μητέρα της μια καλύτερη ζωή.

«Εμένα μου λείπει πάρα πολύ ο μπαμπάς μου. Έχω χάσει τον μπαμπά μου σχεδόν τρία χρόνια. Τα Χριστούγεννα συμπληρώνονται τρία χρόνια. Είναι πάρα, μα πάρα πάρα πολύ δύσκολο. Αυτή τη στιγμή μου έχει μείνει μόνο η μαμά μου. Ο λόγος που είμαι εδώ είναι η μαμά μου. Δεν έχω μείνει ποτέ μακριά από τους δικούς μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Νιώθω ότι όσα μου έχει προσφέρει η μαμά μου, θέλω να της τα προσφέρω εγώ αυτή τη στιγμή. Έχει διάφορα προβλήματα υγείας», εξομολογήθηκε με δάκρια στα μάτια η Παρασκευή Κερασιώτη.

Δείτε το βίντεο:

Σε προηγούμενο επεισόδιο, η Παρασκευή Κερασιώτη είχε πει:

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι μακριά από την οικογένειά σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Το σκέφτομαι απ' τη στιγμή που έχω φύγει απ' το σπίτι μου κάθε μέρα. Μου λείπει πάρα πολύ η οικογένειά μου και ο Κωνσταντίνος μου, ξέρει αυτός. Απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Έχω επιλέξει να είμαι εδώ και ξέρω ότι για αρκετό καιρό θα είμαι μακριά από την οικογένειά μου. Αυτός είναι ο λόγος που έχω έρθει εδώ, άρα παλεύω κάθε μέρα να φτάσω όσο πιο κοντά μπορώ στο στόχο μου και εννοείται πως μου λείπουν πάρα πολύ».

«Συνεχίζω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, τους σκέφτομαι κάθε μέρα. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, η μαμά μου αυτή τη στιγμή, μετά από το θάνατο του μπαμπά μου είναι το κορίτσι μου, έτσι τη λέω. Προσπαθώ πολύ να τη βοηθήσω όσο μπορώ για να την ξαναδώ να χαμογελάει γιατί της ήταν πολύ δύσκολος ο θάνατος του μπαμπά μου. Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει, τα Χριστούγεννα θα έχουν περάσει τρία χρόνια που λείπει από κοντά μας, οπότε για μένα αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου το στήριγμά μου και προσπαθώ όσα μου έχει προσφέρει να της τα ανταποδώσω. Εύχομαι να καταφέρω, γιατί έχω έρθει μόνο για τη μαμά μου, να φτάσω στο στόχο μου για να της προσφέρω μία καλύτερη ζωή και να την ξαναδώ να χαμογελάει».