Ρουκ Ζουκ: Ανανεωμένη και μαυρισμένη η Ζέτα Μακρυπούλια στην πρεμιέρα - «Είπαμε να αλλάξουμε φέτος λίγο τους κανόνες...»

Τα πρώτα της λόγια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ρουκ Ζουκ: Ανανεωμένη και μαυρισμένη η Ζέτα Μακρυπούλια στην πρεμιέρα - «Είπαμε να αλλάξουμε φέτος λίγο τους κανόνες...»

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου σήμερα και μπορεί πολλές εκπομπές να ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο σήμερα είναι ημέρα πρεμιέρας για πολλά ακόμη από τα προγράμματα της σεζόν. Στο MEGA, για παράδειγμα, έκανε πρεμιέρα το Πάμε Δανάη (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της Δανάης Μπάρκα), ενώ στον ΑΝΤ1 επέστρεψε το Ρουκ Ζουκ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, λοιπόν, βγήκε στον αέρα ανανεωμένη μετά το γεμάτο καλοκαίρι που πέρασε (δείτε εδώ τι έκανε με τον Νίκο Μουτσινά), μαυρισμένη, με ένα πολύ εντυπωσιακό ροδακινί σακάκι για φόρεμα, ένα μαύρο top από μέσα και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Επέλεξε να κάνει τα μαλλιά της σπαστά και το μακιγιάζ της ελαφρύ σε γήινους τόνους που τόσο της ταιριάζουν.

Τα πρώτα λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια στην πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ

Αφού, λοιπόν, ξεκίνησε να ρωτάει αν όλοι οι συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες είχαν επιστρέψει στο πόστο τους, αναφώνησε: «Καλή χρονιά να έχουμε, δάσκαλε» πρόσθεσε: «Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε! Να περνάμε καλά, να χαιρόμαστε για μία ολόκληρη ώρα, παίζοντας σαν τα μικρά παιδιά! Για να δούμε τώρα...

Είπαμε να αλλάξουμε φέτος λίγο τους κανόνες, αν είδατε το τελευταίο μας περσινό επεισόδιο, θα ξέρετε τι εννοώ. Φέτος θα ξεκινήσουμε με την ομάδα που πέρυσι αναγκαστικά επειδή τελείωσε η σεζόν, έμεινε στις τρεις νίκες», καλωσορίζοντας έτσι τους παίκτες.

Ρουκ Ζουκ πρεμιέρα

Αυτός είναι ο περιβόητος δάσκαλος

Χωρίς τον "δάσκαλο", όμως, τίποτα δεν θα ήταν ίδιο, αφού εκείνος καθορίζει τους πόντους της κάθε ομάδας, επισημαίνοντας τα λάθη κάθε φορά. Η ταυτότητά του δεν είναι κρυφή πια και έτσι μιλάμε για τον Βασίλη Πανόπουλο. Γεννήθηκε στο Ψάρι της Κορινθίας και έχει μεταπτυχιακό στην πολιτική επιστήμη και κοινωνιολογία, ενώ είναι και δάσκαλος θεατρολογίας και μουσικός. Σήμερα, μάλιστα, είναι διευθυντής στα Ράλλεια Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ενώ κάποια στιγμή υπήρξε και δάσκαλος της Φωτεινής Πετρογιάννη στο σχολείο, με την ίδια να έχει εξομολογηθεί πως ήταν ένας από τους αγαπημένους της.

Όσον αφορά στην ενασχόλησή του με την μουσική, αξίζει να σημειωθεί πως έχει συνθέσει έργα των Ι. Καμπανέλλη, Μπ. Μπρεχτ, Ά. Τσέχοφ, Σέξπιρ, Γρ. Ξενόπουλου και Δ. Καπετανάκη, αλλά και για τραγωδίες του Ευριπίδη (Άλκηστις, Ορέστης) και του Αισχύλου (Πέρσες), οι οποίες παρουσιάστηκαν και στο Διεθνές Φεστιβάλ της Αβινιόν, το 2011, το 2012 και το 2014. Επίσης, έχει γράψει μουσική για το θέατρο για παιδιά σε έργα Αριστοφάνη, Σέξπιρ, Ε. Τριβιζά, Στ. Μιχαηλίδου, Σ. Ζαραμπούκα και Φρ. Σταθάτου και για τον λόγο αυτό έχει λάβει σημαντικά βραβεία και πολλές διακρίσεις.