Αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ μετά από 15 χρόνια και «μετακομίζει» στο MEGA - Οι οικονομικές διαφωνίες και η ανακοίνωση

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ μετά από 15 χρόνια και «μετακομίζει» στο MEGA - Οι οικονομικές διαφωνίες και η ανακοίνωση

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, γεγονός που σημαίνει πως οι περισσότεροι έχουν τακτοποιηθεί στα πλατό και το κάθε πόστο τους, ωστόσο πραγματοποιούνται ακόμα κάποιες συζητήσεις, συμφωνίες και μεταγραφές. Το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, έγινε γνωστή στον αέρα της εκπομπή Happy Day, μία αποχώρηση.

Ο λόγος για την Ιωάννα Μάνδρου, η οποία μετά από 15 χρόνια στο κανάλι του ΣΚΑΙ, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και το ανακοίνωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Talk Radio. Απόσπασμα από αυτή προβλήθηκε στην εκπομπή του ALPHA.

Ιωάννα Μάνδρου

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μάνδρου για την αποχώρηση από το ΣΚΑΙ

«Μετά την αποχώρησή μου από το ΣΚΑΙ και την καθημερινή, η ζωή μου είναι δεν είναι τόσο απλή, όσο φαντάζεται κανείς, γιατί συνεχίζω τις επαφές μου και κάνω την προετοιμασία μου γιατί σε πολύ λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί ότι θα πάω κάπου αλλού. Δεν θέλω να κάνω ανακοίνωση, γιατί θα το ανακοινώσει η εταιρεία, αλλά οπωσδήποτε θα συνεχίσω να εργάζομαι με την ίδια προσπάθεια. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δουλέψω στο κανάλι και στην εφημερίδα», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: «Όπως όλοι οι άνθρωποι που κάποια στιγμή κάνουν έναν απολογισμό ζωής...» - Η Ιωάννα Μάνδρου μιλά για την απόφαση της να μην αποκτήσει παιδί

Και αφού προβλήθηκε το απόσπασμα, η Τίνα Μεσσαροπούλου πήρε τον λόγο και αποκάλυψε όλα όσα γνωρίζει για την αποχώρηση αυτή, αλλά και για το νέο βήμα της συναδέλφου της. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως θέλησε να φύγει από τον σταθμό για οικονομικούς λόγους, διότι υποστήριζε πως το έργο της δεν ήταν αντίστοιχο με τις απολαβές της και το εξέφρασε στο ραντεβού τους. Δεν κατέληξαν, λοιπόν, σε κάποια συμφωνία και αφού μίλησε με άλλα κανάλια, αποφάσισε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να "μετακομίσει" στο MEGA και στον όμιλο Alter Ego ειδικότερα.

Δείτε εδώ τι είχε συμβεί με την ίδια και τον Άκη Παυλόπουλο.