Χαμογέλα και Πάλι: «Δεν μας αρέσουν πολύ οι αλλαγές» - Η όλο νόημα αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου στην πρεμιέρα και ο άντρας που της έστειλε λουλούδια

«Σε αγαπώ τόσο πολύ, τόσο πολύ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: «Δεν μας αρέσουν πολύ οι αλλαγές» - Η όλο νόημα αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου στην πρεμιέρα και ο άντρας που της έστειλε λουλούδια

Στο κανάλι του MEGA εδώ και τρία χρόνια τα Σαββατοκύριακα λέει καλημέρα η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με την ομάδα της. Φέτος θα είναι η τέταρτη χρονιά και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένη, αφού κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο, μαζί με συνεργάτες που σέβεται και έχει πλέον κάνει φίλους της.

Ο λόγος για τον Νίκο Συρίγο (δείτε εδώ τα τετ α τετ του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε παραλία της Μυκόνου), τον Παύλο Σταματόπουλο, την Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία μπήκε στην παρέα πέρυσι μετά την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη και "έδεσε" αμέσως, και τον Κωνσταντίνο Βασάλο φυσικά, τον οποίο δεν αλλάζει με τίποτα, όσο κι αν εκείνος αναρωτιέται για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί στα βίντεο που αναρτά στο Youtube. Σήμερα, μάλιστα, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, έκαναν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν.

Τα πρώτα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου στην πρεμιέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Όλοι τους βγήκαν στον αέρα με ένα μεγάλο χαμόγελο, ντυμένοι με τα πιο κομψά τους ρούχα και η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του σταθμού της Καλλιθέας, γεμάτη άγχος, όπως σε κάθε πρεμιέρα, αναφώνησε: «Καλή σεζόν, καλό φθινόπωρο, καλώς ήρθατε! Ένα χειροκρότημα για την πρεμιέρα μας! Είμαστε ίδιοι, όπως μας αφήσατε, έτσι και μας βρήκατε! Δεν μας αρέσουν πολύ οι αλλαγές».

Δείτε επίσης: Έκλεισε την πιο πολυσυζητημένη καλεσμένη στην πρεμιέρα του Χαμογέλα και Πάλι - Έχει απασχολήσει έντονα τους τελευταίους μήνες

Λίγο αργότερα, οι συνεργάτες της της έδωσαν και τις ανθοδέσμες που της έστειλαν, φίλοι και συνεργάτες και η πρώτη που έπιασε στα χέρια της ήταν από τον λατρεμένο της μπαμπά. Συγκινημένη, λοιπόν, δήλωσε: «Ο μπαμπάκας μου. Μπαμπακούλι μου γλυκέ… Μου έστειλες και μήνυμα. Σε αγαπώ τόσο πολύ, τόσο πολύ. Είσαι πάντα μέσα μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον μπαμπάκα μου».

Μετά τις διαφημίσεις συνέβη και ένα απρόοπτο όπου κόπηκε ο ήχος ξαφνικά, με την παρουσιάστρια να λέει γελώντας: «Ή κάποιος μας μάτιασε ή έχουμε κάποιον καινούργιο γκαντέμη εδώ μέσα! Τέλος πάντων, δεν πειράζει, είναι αυτά της πρεμιέρας...».