Αύριο η πρεμιέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Weekenders": Η μεγάλη αποκάλυψη για την Μπέττυ Μαγγίρα και ο πρώτος καλεσμένος

«Φαίνεται να είναι πικραμένη...».

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Instagram / @ant1tv
Instagram / @ant1tv

Αύριο, Σάββατο 21/09, στις 08:50 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 για το Σαββατοκύριακο, "The Weekenders", με παρουσιαστές τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο. Η προκάτοχος της εκπομπής, Μπέττυ Μαγγίρα, δεν θα βρίσκεται μαζί τους, μετά την πολύκροτη αποχώρηση της από το κανάλι.

Η πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής "Weekenders" για πολύ καιρό δεν αποκάλυπτε τους λόγους αποχώρησης της από το κανάλι του ANT1, Η ίδια σε πρόσφατη εμφάνιση στα social media αποκαλύπει μέσα από ένα "χιουμοριστικό" βίντεο τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει. Φήμες έχουν, ότι η παρουσιάστρια θα συνεχίσει το τηλεοπτικό της μέλλον με το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Ο πρώτος καλεσμένος των "Weekenders" και η αναφορά στην Μπέττυ Μαγγίρα

Οι δύο παρουσιαστές της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1, βρέθηκαν στο πλατό της πρωινής εκπομπής "Το Πρωινό" την Παρασκευή 20/09 και αποκάλυψαν όιτ ο πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, ενών, αναφέρθηκαν στην ξαφνική αποχώρηση της Μπέττυ Μαγγίρα από το κανάλι,

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στην αποχώρηση της παρουσιάστριας από το κανάλι είπε: «Διαδέχεστε μία κατάσταση περσινή, την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία σας ευχήθηκε και καλή επιτυχία. Έφυγε με μία πικρία, λέει ότι έχει ακούσει κάποιες δηλώσεις, ότι «δεν μας δόθηκε ο χρόνος να αναπτύξουμε αυτό που πραγματικά μπορούσαμε να κάνουμε, ότι δε μας βοήθησε ο ΑΝΤ1 όσο θα έπρεπε. Θα έπρεπε να μας δώσουν άλλη μία χρονιά». Πώς αισθάνεστε εσείς για την Μπέττυ και όλα αυτά που, φαίνεται να είναι λίγο πικραμένη, ρε παιδί μου, από την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1. Δεν είναι δική σας απόφαση, του ΑΝΤ1 είναι και αφού αποφάσισε ο ΑΝΤ1 να τη διώξει, κάποιον θα έπαιρνε, αλλά πώς αισθάνεστε εσείς που είστε και συνάδελφοι με την Μπέττυ, ανθρώπινα…».

Ο Θανάσης Πάτρας απάντησε ως εξής: «Εγώ έχω μιλήσει με την Μπέττυ, έχουμε πολύ καλή σχέση. Την παρακολουθούσα κιόλας πέρυσι. Αυτά νομίζω ότι αφορούν τη σχέση της Μπέττυς με τον σταθμό, δεν αφορούν εμάς. Εμένα ήταν γλυκύτατη μαζί μου, μου είπε "Καλή επιτυχία, να είστε καλά, και τον Δημήτρη συμπαθώ πάρα πολύ και τα κορίτσια". Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να κρίνω και να σχολιάσω ποια είναι η σχέση, γιατί δεν ήμουν εδώ. Εγώ καλεσμένος πήγα μια φορά, πέρασα ωραία, την εκτιμώ την Μπέττυ, της εύχομαι τα καλύτερα, πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος πάρα πολυ επικοινωνιακός, με ταπεραμέντο, μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα και κρατάω αυτό».

Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση: