Open – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον Πέτρο Κουσουλό

Έρχονται αλλαγές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Open – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον Πέτρο Κουσουλό

Μία νέα, ζωντανή, καθημερινή εκπομπή για ό,τι συμβαίνει αυτή την ώρα έρχεται στο Open. To «Open Τώρα!» με τον Πέτρο Κουσουλό κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου στις 14:00, με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν!

Ο Πέτρος Κουσουλός με τη μαχητικότητα που τον διακρίνει και την ικανότητά του να «διαβάζει» την αλήθεια πίσω από την είδηση μπαίνει δυναμικά στη ζωντανή καθημερινότητα, ερευνώντας σε βάθος και παρουσιάζοντας με σύγχρονη ματιά όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε και μας απασχολούν.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος ο Πέτρος Κουσουλός κατά της Ζήνας Κουτσελίνη: «Καλό θα ήταν να βουτούσατε τη γλώσσα στο μυαλό πριν εκφραστείτε»

Συνεχής ροή με τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές ειδήσεις που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, αποκαλυπτική ανάλυση, υποθέσεις από το δικαστικό και αστυνομικό ρεπορτάζ, αλλά και θέματα κοινωνικά συνθέτουν το παζλ της θεματολογίας της νέας εκπομπής του OPEN.

Open – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον Πέτρο Κουσουλό

Όσα θα δούμε στην εκπομπή «Open Τώρα!»

Μία αξιόπιστη και έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται στις επάλξεις και μεταφέρει ό,τι συμβαίνει την κάθε στιγμή, με αμεσότητα και παλμό. Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα συμμετέχουν σε πραγματικό χρόνο στην εκπομπή με τις δικές τους καταγγελίες, αλλά και το δικό τους σχόλιο πάνω στα πράγματα. Στο πλατό θα βρίσκεται και ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, ο πάντα καίριος Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος με τα εύστοχα σχόλιά του θα δίνει τη δική του οπτική στα γεγονότα.

Το καθημερινό μας ραντεβού για ό,τι συμβαίνει … είναι στο «Open Τώρα!», με τον Πέτρο Κουσουλό με πολύπλευρη, συνεχή ενημέρωση και ενδελεχή δημοσιογραφική έρευνα για τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Πρεμιέρα, Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 14:00 στο OPEN

Αρχισυντάκτρια: Χριστίνα Πατσιώκα

Βοηθός αρχισυντάκτριας: Φάνης Κοτσίφης

Σκηνοθέτης: Βάνιας Βλαχοδημητρόπουλος

Δείτε το τρέιλερ: