Σίσσυ Χρηστίδου: Έκλεισε την πιο πολυσυζητημένη καλεσμένη στην πρεμιέρα του Χαμογέλα και Πάλι - Έχει απασχολήσει έντονα τους τελευταίους μήνες

Πρόσφατα και για την προσωπική της ζωή...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 09:45 το πρωί η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει πρεμιέρα για τέταρτη σεζόν στο κανάλι του MEGA με την εκπομπή, Χαμογέλα και Πάλι. Η παρουσιάστρια κρύβει πολλές εκπλήξεις στο νέο της ξεκίνημα και μία από αυτές είναι και ο πρώτος καλεσμένος που θα πατήσει το πόδι του στο πλατό. Πρόκειται για μία γυναίκα η οποία έχει απασχολήσει πολύ όλους αυτούς τους μήνες.

Η ανακοίνωση για την πρώτη καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης, θα συνεχίσει να χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχεται τη Φαίη Σκορδά σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα, η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι!» δηλώνει: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που για τέταρτη σεζόν βρίσκομαι στο MEGA και κάνω ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν, παρέα με μια υπέροχη ομάδα. Πάντοτε βέβαια, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο κόσμος και με γνώμονα αυτό, στόχος μας είναι να του παρουσιάσουμε θέματα που θα τον ενημερώνουν και παράλληλα θα τον κάνουν να “χαμογελάσει και πάλι”».

Και φέτος, δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου θα δούμε την πιο δεμένη ομάδα με εξαιρετική χημεία που ενισχύεται χρόνο με τον χρόνο: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Γρηγόρης Μελάς, πάντα με φρέσκο και πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, θα σχολιάζει το τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Αποκλειστικά θέματα, ρεπορτάζ από την «καρδιά» όλων των γεγονότων που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν θα βρίσκονται και φέτος στην ατζέντα της εκπομπής.

Δείτε επίσης τι αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον σύντροφο της Φαίης Σκορδά: «Μας είπαν στο Mega...»