Πρεμιέρα για τη Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR - «Έχουμε γίνει νούμερα εμείς!»

Τα πρώτα όλο λόγια νόημα και η ανθοδέσμη που της έδωσαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για τη Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR - «Έχουμε γίνει νούμερα εμείς!»

Ημέρα πρεμιέρας η σημερινή, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, για τα κανάλια! Από το πρωί τα πλατό έχουν γεμίσει με ευχές, ανθοδέσμες και νέα θέματα. Με λουλούδια, λοιπόν, στο τραπέζι του πλατό της ξεκίνησε και η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα του STAR με την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", που πήρε την σκυτάλη από το Breakfast at Star - δείτε εδώ τα δικά τους πρώτα λόγια.

Η παρουσιάστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στο MEGA το 1991, πέρασε από τον ΑΝΤ1, το ALTER και τον ALPHA, έχει συνεργαστεί με κάποια από τα πιο σημαντικά ονόματα, αλλά από το 2015 βρίσκεται στο κανάλι της Κηφισιάς σταθερά με το ίδιο πρόγραμμα.

Τα πρώτα λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Αυτή τη φορά, λοιπόν, βγήκε στον αέρα έχοντας δίπλα της όλα τα μέλη της ομάδας της και είπε χαρακτηριστικά, σχηματίζοντας με τα χέρια της μία καρδούλα: «Έτσι, έτσι. Αυτή την καρδιά μην την ξεχνάμε. Έχει γίνει νούμερο σε επιθεώρηση, έχουμε γίνει νούμερα εμείς! Για να ξεκινήσουμε με την αλήθεια και την πραγματικότητα! Καλή μας χρονιά και καλό καλό μεσημέρι! Θέλω να το φωνάξω και να το πω μέσα από την καρδιά μου! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα χιλιάδες μηνύματα που πήρα όλο αυτό το διάστημα. Και να σας πω και κάτι, μέσα από τη σύγκρουση, τη διαφωνία... αλλά όταν υπάρχει ψυχή τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Σας ευχαριστώ πολύ».

Η ίδια πέρασε μία χρονιά έντονη, κρίθηκε από το κοινό στα social media, ιδιαίτερα μετά τον σάλο που είχε γίνει με τον Απόστολο Λύτρα - δείτε εδώ, ωστόσο το κανάλι της έχει δείξει τυφλή εμπιστοσύνη, καθώς φαίνεται πως έχει ένα πιστό κοινό που την ακολουθεί, την στηρίζει και πιστεύει σε αυτή. Με τα λόγια της, λοιπόν, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της γι' αυτό.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος ο Πέτρος Κουσουλός κατά της Ζήνας Κουτσελίνη: «Καλό θα ήταν να βουτούσατε τη γλώσσα στο μυαλό πριν εκφραστείτε»