Breakfast at Star: Η πρώτη "καλημέρα" από Χατζίδου και Παύλου - «Θέλουμε να φτιάξουμε τα πρωινά σας»

Πρεμιέρα για την εκπομπή του STAR

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Breakfast at Star: Η πρώτη

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 16/9, με λίγα λεπτά διαφορά μετά την επάνοδο του Happy Day στον ALPHA, για 3η συνεχόμενη σεζόν η πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast at Star, με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να καλημερίζουν μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι το τηλεοπτικό κοινό!

Το ζευγάρι εμφανίστηκε με χαμόγελο στο πλατό της εκπομπής του και υποδέχτηκε το τηλεοπτικό του κοινό με το πρώτο "καλημέρα" της νέας χρονιάς.

Η πρεμιέρα του BreakfastStar με Χατζίδου και Παύλου

«Καλή τηλεοπτική σεζόν. Καλό Φθινόπωρο. Μας λείψατε πάρα πολύ. Πολύ ωραίο το καλοκαίρι αλλά...», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου γεμάτη χαρά που επέστρεψαν μετά από περίπου τρείς μήνες.

Στην συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να αποκαλύψει τις δυο στιγμές του καλοκαιρού που του έχουν μείνει στο μυαλό και τον έχουν "στιγματίσει". «Πήγαν να με φάνε οι καρχαρίες. Κολυμπάω στη θάλασσα και στα 20 μέτρα εμφανίζεται ένας καρχαρίας και νομίζω έτρεξα στο νερό. Αν πεινάσουν μια χαρά τρώνε. Δεύτερη στιγμή είναι η Μελίνα που λέει σε μια φίλη της "καλέ σου λέω έχω ζήσει μια ουάου"», δήλωσε χαρακτηριστικά/

«Θέλουμε να φτιάξουμε τα πρωινά σας», είπε σε άλλο σημείο η Ελένη Χατζίδου.

Στην συνέχεια υποδέχτηκαν τους συνεργάτες τους οι οποίοι είναι ανανεωμένοι!

Στο πλευρό της Ελένης και του Ετεοκλή την νέα σεζόν βρίσκονται ξανά η Μαίρη Αργυριάδου, η Λιλή Πυράκη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος, ενώ σταθερή αξία αποτελεί για την εκπομπή και η Άση Μπήλιου, που θα αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και όχι μόνο.

Λίγο αργότερα θέλησαν να ευχηθούν "χρόνια πολλά" στην κόρη τους Μελίτα, που σήμερα έχει την ονομαστική της εορτή.