Κωνσταντίνος Αργυρός: Εκ βαθέων στον Γιώργο Λιάγκα – Όσα θα πει αύριο στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Αποκαλυπτικός ο τραγουδιστής στην πρεμιέρα του Πρωινού

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: ANT1
Screenshot: ANT1

«Μπαίνουμε μέσα στο Royal Albert Hall, ακολουθήστε μας» - Έτσι ξεκινά το νέο trailer της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στο Mega, που θα κάνει πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Λίγες ημέρες πριν, ο παρουσιαστής ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο, για να μιλήσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος αποκάλυψε όλες τις εξελίξεις στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διάσημος τραγουδιστής σύντομα θα γίνει πατέρας, καθώς η επί ετών σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της (δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της εδώ). Όπως είναι εμφανές από το trailer της εκπομπής που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Mega πριν από λίγο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται όχι μόνο έτοιμος, αλλά και ενθουσιασμένος που θα γίνει πατέρας.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Κίνηση ρουά ματ - Ποιο πρόσωπο που κάνει νούμερα φέρνει απέναντι από τον Λιάγκα και τον Αργυρό

Τι αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε: «Σε αγχώνει το γεγονός της πατρότητας;» και ο τραγουδιστής απάντησε: «Καθόλου, από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Είμαι πάρα πολύ καλός με τα παιδιά, νομίζω πως θέλουν αγάπη και υπομονή».

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε εάν σκέφτεται τον γάμο, ο ίδιος απάντησε: «Κάποια στιγμή, θα έρθει και αυτό, επειδή είμαι και άνθρωπος της θρησκείας…».

«Μετά το παιδί ή πριν το παιδί;», ήταν η τελευταία ερώτηση που του έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και κάπου εκεί «κόβεται» το πλάνο και εμείς μένουμε με την απορία… Αυτά, λοιπόν, και πολλά ακόμα να συζητήσουν οι δύο Έλληνες celebrities.

Δείτε το trailer:

Κάτι που επίσης αξίζει να επισημάνουμε είναι ο λόγος που ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο Λονδίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής έχει αγοράσει ένα συγκρότημα κατοικιών στην αγγλική πρωτεύουσα, αξίας πολλών εκατομμυρίων, αξιοποιώντας έτσι τα κέρδη από τις εμφανίσεις στη νυχτερινή Αθήνα και την καριέρα του στο τραγούδι.