Φαίη Σκορδά: Κίνηση ρουά ματ - Ποιο πρόσωπο που κάνει νούμερα φέρνει απέναντι από τον Λιάγκα και τον Αργυρό

Ο αγώνας δρόμου ξεκινάει

Ελένη Μπορμπόλη
Collage / instagram
Collage / instagram

Ξεκινάει η νέα σεζόν για τις εκπομπές της πρωινής ζώνης αύριο, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, και η μάχη ανάμεσα στα μεγάλα κανάλια προβλέπεται σκληρή.

Για μια ακόμα χρονιά, η Φαίη Σκορδά θα βρίσκεται «απέναντι» από τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα και το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δυο θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το μεγαλύτερο κομμάτι της «πίτας», ιδίως όσον αφορά το δυναμικό κοινό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάζει για ακόμα μια χρονιά το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει στις 09:50. Μισή ώρα πριν, πρεμιέρα θα κάνει η Φαίη Σκορδά, μέσα από την νέα της τηλεοπτική στέγη, το MEGA, και την καινούρια εκπομπή «Buongiorno».

Ο πρώτος θα έχει στο πλευρό του την δοκιμασμένη παρέα των Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη, Άριας Καλύβα και Ελένης Βουλγαράκη, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία θα συμπληρώσει την πολύ δυνατή ομάδα του «Πρωινού». Ο Βαγγέλης Περρής θα σχολιάζει με το χαρακτηριστικό καυστικό του ύφος όλα τα θέματα, δίνοντας επιπλέον πληροφορίες.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Αποχώρηση - «βόμβα» από την εκπομπή της λίγο πριν βγει στον αέρα

Δείτε το trailer της πρεμιέρας του Πρωινού:

Από την άλλη, το πάνελ της Φαίης Σκορδά θα περιλαμβάνει έμπειρους συνεργάτες της και συγκεκριμένα τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του καναλιού: «Δίπλα στη Φαίη βρίσκονται άνθρωποι που γνωρίζει καλά, άνθρωποι που εμπιστεύεται, αλλά και νέοι συνεργάτες, στους οποίους δίνει τον χώρο για να εξελιχθούν».

Δείτε το trailer του Buongiorno:

Buongiorno vs Πρωινό – Οι διάσημοι καλεσμένοι

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει εδώ και μέρες ανακοινώσει το πρόσωπο που επέλεξε να καλέσει για την πρεμιέρα του, που δεν είναι άλλο από τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο διάσημος τραγουδιστής είναι πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και οι εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του (δείτε περισσότερα εδώ), σίγουρα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο για να συναντήσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να του πάρει την κεντρική συνέντευξη για την εκπομπή, ενώ ανέβασε και σχετικό story μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ώστε να προωθήσει την πρεμιέρα του.

Δείτε το story που ανέβασε ο Γιώργος Λιάγκας:

liagas-argiros
instagram

Ωστόσο και η Φαίη Σκορδά επέλεξε για το «ποδαρικό» του Buongiorno ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της showbiz. Πρόκειται για τον Λάκη Λαζόπουλο, ένα πρόσωπο που πάντα δίνει ενδιαφέρουσες ειδήσεις και κάνει νούμερα όταν βρίσκεται καλεσμένος σε εκπομπές.

Αξίζει, δε, να επισημάνουμε ότι αυτή τη χρονιά ο Λάκης Λαζόπουλος σίγουρα θα έχει πολλά να πει, καθώς μετά από αρκετά χρόνια αποχής, επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Mega και την εμβληματική του εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» (δείτε τη όλες τις λεπτομέρειες εδώ).

lazopoulos-skorda
instagram

Φυσικά, απέναντι από τις δύο παραπάνω εκπομπές, θα δούμε πολύ σύντομα και την Super Κατερίνα, η οποία θα έχει καλεσμένο τον γνωστό ηθοποιό, Δημήτρη Λάλο. Παράλληλα, το Breakfast@Star και το Πρωινό ΣουΣου επίσης θα ριχτούν στην μάχη της τηλεθέασης, η οποία μοιάζει να είναι αμφίρροπη φέτος -αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα.