Πασχάλης Τσαρούχας: Αυτό είναι το τέλος που θέλει να έχει ο χαρακτήρας του στη Γη της ελιάς

«Θα ήθελα να έχει μία επεισοδιακή έξοδο»

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο γνωστός ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, που ενσαρκώνει τον Στάθη στη δημοφιλή σειρά «Η Γη της ελιάς», μίλησε για όλες τις εξελίξεις που θα δούμε στην νέα σεζόν, μέσα από αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το TV24.

Υπενθυμίζουμε ότι η τέταρτη σεζόν της Γης της Ελιάς θα έρθει πολύ σύντομα στις οθόνες μας, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: Η γη της ελιάς: Μεγάλο spoiler για το πρώτο επεισόδιο - «Η Ιουλία και ο Στάθης...»

Τι αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για την Γη της ελιάς

Είστε πλέον οικογένεια μας ή αλλιώς η συνήθεια που έγινε μανία. Μας έλειψε η Γη γιατί καταφέρνει κάθε σεζόν να μας κρατάει σε εγρήγορση.

Την αγάπησε τη σειρά ο κόσμος γιατί πάντα κάτι γίνεται. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν περίμενα η σειρά να φτάσει και τέταρτη σεζόν. Τις τρεις ωστόσο τις είχα σίγουρες. Πέρυσι όταν ξεκινούσαμε έχοντας μάθει τι περίπου πρόκειται να συμβεί ήξερα πως η σειρά θα έχει επιτυχία. Η τέταρτη σεζόν λοιπόν ήταν μία πιθανότητα.

Και φέτος; Ποια η πρόβλεψη σας;

Θα αρέσει ακόμα περισσότερο. Θα πάει καλύτερα από την προηγούμενη. Πάντα βρίσκει τον τρόπο η Βάνα Δημητρίου να διηγηθεί μία διαφορετική ιστορία. Αν είναι πάντως να έχει ενδιαφέρον ας πάει και πέμπτη σεζόν. Αν όχι δε χρειάζεται να αναλωνόμαστε, μπορούμε να ξεκινήσουμε μία εξίσου πολύ ωραία σειρά.

Ο ρόλος του Στάθη που υπερασπίζεστε τόσα χρόνια έχει λάβει την φροντίδα που του άξιζε;

Από άποψη συμβάντων και συναισθημάτων νομίζω πως όντως είναι φροντισμένος ρόλος από τη Βάνα Δημητρίου. Έχει μία μεγάλη παλέτα εξελίξεων σε κάθε κύκλο.

Δεν σας κρύβω πως περιμένουμε κάποια ανατροπή.

Λέτε να μην πάει στο γάμο του; (γέλια). Όχι θα πάνε όλα καλά.

Όμως από ότι μαθαίνουμε η χαρά του δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Αριάδνη θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον αδερφό του πρώην της. Πώς θα το διαχειριστεί ο Στάθης όλο αυτό;

Θα έχει μια τέτοια περιπέτεια η κοπέλα είναι αλήθεια, αλλά καθώς ο Στάθης δεν είναι άνθρωπος πολύ εκδηλωτικός απλά θα σταθεί στο πλάι της. Παράλληλα θα συμβαίνουν κι άλλα πράγματα με την Ιουλία, οπότε όλο αυτό το αντιμετωπίζει με χαμηλωμένους τόνους. Προσπαθεί να σταθεί στην μικρή και την κρίσιμη στιγμή καθαρίζει.

Μιλήστε μου γι’ αυτή τη στιγμή.

Θα καθαρίσει αλλά έχει γίνει μια προοικονομία τέτοια που δε δείχνει ότι θα το κάνει.

Άρα υπάρχει περίπτωση να πάει να συναντήσει τον αδερφό του πρώην της κόρης του;

Υπάρχει.

Θα πέσει ξύλο;

Τί να σας πω…

Πώς θα θέλατε να ολοκληρωθεί ο ήρωας σας;

Θα ήθελα να σκοτωθεί ο Στάθης. Θα ήθελα να έχει μία επεισοδιακή έξοδο.

Μα δεν έχει προκαλέσει κακό σε κάποιον. Είναι ένας ήρως με θετικό πρόσημο από την πρώτη σεζόν.

Μάλλον γι’ αυτό θα τον ήθελαν νεκρό. Το κακό δεν το παθαίνουν αυτοί που έχουν κάνει κακό, οι καλοί το παθαίνουν.

Δείτε το τελευταίο trailer της επερχόμενης πρεμιέρας: