Ήταν στο Big Brother και τώρα εμφανίστηκε στο My Style Rocks – «Απέβαλα δύο φορές»

Η συγκινητική αποκάλυψη της παίκτριας

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: SKAI
Screenshot: SKAI

Μια αναπάντεχη εμφάνιση είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, καθώς μπροστά στους κριτές βρέθηκε μια γνώριμη φυσιογνωμία. Ο λόγος για την Σύλια – Σπυριδούλα Καραμλέγκου, την οποία την είχαμε δει στο παρελθόν να συμμετάσχει ως παίκτρια στο Big Brother.

Απόψε, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, εμφανίστηκε στο Catwalk του My Style Rocks, με σκοπό να εντυπωσιάσει τους κριτές με το outfit που είχε επιλέξει, λέγοντας: «Ήρθα στο My Style Rocks για να αποδείξω ότι εκτός από τσαμπουκά, έχω και στιλ».

Όπως είπε η 26χρονη Σύλια, τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως influencer μέσω του Instagram και του TikTok, ωστόσο περιστασιακά αναγκάζεται να δουλεύει και στην εστίαση, προκειμένου να συμπληρώνει το εισόδημά της. Έχει σπουδάσει αισθητική και επαγγελματικό μακιγιάζ.

Η ίδια είχε εμφανιστεί το 2021 στο Big Brother και ήταν ένα από τα πρόσωπα που κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, με την έντονη ενέργειά της. Τότε, είχε απασχολήσει έντονα τους θεατές, λόγω του φημολογούμενου φλερτ που είχε με έναν άλλο παίκτη, τον Στηβ Μιλάτο, την ίδια περίοδο που είχε σοβαρή σχέση (δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ).

Το concept της εμφάνισής της ήταν “Sunset Party” σε βράχο, δίπλα στην παραλία. Αν και υπήρχαν ορισμένοι ενδοιασμοί από την πλευρά των κριτών, τόσο για τις μπότες που διάλεξε να φορέσει, όσο και για άλλα στοιχεία του look της, τελικά η παίκτρια πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Την αμφίρροπη "μάχη" μεταξύ των κριτών έσπασε ο Στέλλιος Κουδουνάρης, ο οποίος είπε και το τελικό "ναι", έπειτα από το "όχι" της Έλενας Χριστοπούλου.

Δείτε την σημερινή εμφάνιση της Σύλιας στο My Style Rocks:

my-style-rocks-sylia
SKAI

Δείτε αναρτήσεις που η ίδια έχει κάνει μέσα από το προφίλ της στο Instagram:

Η αποκάλυψη της Σύλιας για τις αποβολές στο My Style Rocks

«Είμαι εδώ γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η μόδα. Θεωρώ ότι είμαι στη φάση που θέλω λίγο να ανακαλύψω εμένα, γιατί μπορεί να έχω και κλίση σε αυτό. Θέλει πολλή φαντασία. Τα τελευταία χρόνια έχω περάσει λίγο δύσκολα με την ψυχολογία μου, οπότε θεωρούσα ότι είναι μια ευκαιρία τώρα να εστιάσω σε αυτό», ξεκίνησε η παίκτρια.

Όταν ο Στέλλιος Κουδουνάρης την ρώτησε «Γιατί;», η Σύλια Καραμολέγκου απάντησε: «Είχα κάποιες απώλειες στη ζωή μου. Απέβαλλα δύο φορές, ήμουν έγκυος. Ενώ το ήθελα πάρα πολύ… Και μου ήταν λίγο βαρύ, μέχρι να επανέλθω στα φυσιολογικά. Το σημαντικό είναι ότι όλα είναι καλά, δηλαδή δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, μου είπαν ότι ήταν όντως τυχαίο γεγονός. Μπήκα στη διαδικασία να ψαχτώ σε forum, να δω πόσες γυναίκες το είχαν περάσει, γιατί είχα την ανάγκη να μη νιώθω μόνη μου. Και μετά από έναν χρόνο στάθηκα στο ότι ίσως, για κάποιο λόγο όλα συμβαίνουν. Οπότε, αυτό μου έδωσε δύναμη να προχωρήσω, να σταθώ στα πόδια μου και να πω ‘Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει και όταν θελήσει ο Θεός’».

Η ίδια, μάλιστα, πρόσθεσε ότι είχε διστάσει να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με το κοινό της, καθώς φοβόταν τα κακόβουλα σχόλια ορισμένων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια τέτοια είδηση ως όπλο για να την πληγώσουν.